Млада жена спря алкохола, стана неузнаваема

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
14:44 / 07.02.2020
1415
Няма жена, която поне веднъж в живота си да не е започнала диета. И няма жена, която да не се е проваляла в борбата с излишните килограми. Подобна е историята и на пухкавата Джели Девоут. Когато била на 20 години, тя била доста пухкава. Пробвала какви ли не диети, хранителни режими, упражнение и какво ли още не, но уви без резултат.

Един ден решила да… спре алкохола. И тогава чудесата с тялото й започнали да се случват. Момичето започнало да става забележимо по-слабо, енергично и тонизирано.

"Никога не съм се чувствала по-добре“, споделя Джели, която днес не само че е в страхотна форма, но е и известна фитнес блогърка.

"Хората ме питаха колко килограма съм свалила. Честно казано, не знам, но вероятно около 75. Не забравяйте, че алкохолът е пълен със захар. Чаша шампанско има около 78 калории, докато чаша вино съдържа около 120 калории. Алкохолът може да повлияе и на качеството на съня ви, може да повлияе на това колко добре тялото ви се възстановява от тренировка. Пиенето може да изпрати кръвната Ви захар в прекалено високи размери. Всички тези нежелани реакции правят по-трудно поддържането на фитнес режим и плана за здравословно хранене“, казва още момичето.

Но тайната за стройната фигура не е само в отказа от алкохол, а и в това той да бъде заменен от приема на голямо количество вода.

"Пийте вода колкото можете повече и по-често. Повярвайте ми няма да съжалявате. Лично го изпробвах и установих – пиенето и нощният живот не са за мен“, казва още Джели.

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Мария Силвестър с голям гаф
Намерете квалифицирани професионалисти във Варна - Чухте ли за Co...
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens, появило се в Етиоп...
Той е легендарен тенисист, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезд...
Замениха Деси Стоянова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).