Модел се подложи на над 100 козметични процедури, премахна 6 от ребрата си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
16:31 / 24.11.2016
1423
Шведският модел Пикси Фокс е претърпяла повече от 100 козметични процедури и операции в преследване на перфектността, но все още не е доволна от начина, по който изглежда, съобщи "Дейли Мейл", цитиран от 24 часа. 

Премахване на 6 ребра, промяна на цвета на очите, няколко операции на гърдите, напомпване на устните и дупето чрез прехвърляне на мазнини, са само част от процедурите, на които се е подложила Пикси. 

"През 2017 г. планирам да си направя поне още 10 операции. Искам да вляза в Рекордите на Гинес за най-малка талия", казва самата Пикси. Семейството на Пикси са шокирани и объркани от нейната трансформация и тя споделя, че се чувства некомфортно, когато им показва поредната корекция по тялото си. 

"На първо място, мисля, че това може да се окаже опасно. Тялото не казва кога ще спре. В момента тя е на 26, какво ще стане когато стане на 62? Преди беше толкова красива... И сега също е симпатична, но по различен начин", майката Ана- Лина изразява загрижеността си, че тялото на Пикси най-вероятно няма да издържи на всички процедури, които тя планира.

Виж коментарите (5)
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).