Мъжът на Сашка Васева: Винаги ще се боря за нея и няма да се предам

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:42 / 25.04.2023
670
"Чакам жена ми Сашка Васева да прогледне! Надявам се на чудо и това да стане по-скоро. Минахме през много профилактични прегледи, а съвсем скоро отново заминаваме за Германия за последния. Има голямо подобрение в здравословното й състояние, но все още вижда само силуети. Лекарите ни обясниха, че това е сложен и дълъг процес и никой не може да каже кога Сашка ще възвърне зрението си."

Тава сподели пред "България Днес" Христо Бакърджиев, съпруг на Дупнишката Мадона. Емоционалните му думи са по повод тежката операция, която Сашка преживя заради тумор в мозъка. Bcледствие на образуванието певицата напълно губи зрението си и губи всякаква надежда отново да прогледне. След животоспасяващата интервенция а Германия, която продължава повече от 12 часа, докторите отстраняват тумор от главата й, гoлям колкото яйце. Образуванието е  притискало зрителния нерв на изпълнителката и това е причината Сашка да ослепее напълно.

"Винаги ще се боря за Сашка и няма да се предам! Тя е част от мен и никога няма да я оставя, защото дори и нещо да изглежда невъзможно на пръв поглед, вярвам в чудеса и че всичко е постижимо, стига да я има вярата и любовта. Ако един мъж се откаже от съпругата си, той губи себе си, своя морал и всичко, което е бил до този момент", категоричен е Бакърджиев. Христо разказа, че влага всички сили и се опитва да помогне на съпругата си да се чувства възможно най-добре, за да се uзлекува no-бързо. 

"Когато човек се сблъсква с такъв проблем, намира сили в себе си и се бори за двамата. Грижа се за нейното щастие и спокойствие, както тя би го направила, ако аз изпадна в подобна ситуация. Никой не е застрахован, но нещата са по-лесни, когато сте двама, сподели любящият съпруг.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).