NOVA пусна ексклузивни кадри от новогодишната си програма

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:29 / 21.12.2023
1249
Впечатляващ финал на годината ще постави NOVA с празничната си програма на 31 декември. Артистичен шоу спектакъл на любимия водещ Димитър Рачков, специална Гала вечер с безброй изненади, забележителен концерт на балканските звезди Лепа Брена и Драгана Миркович и вълнуващи филмови заглавия ще зарадват зрителите в последния ден от 2023 година. Това написаха от Nova телевизия във фейсбук профила си и пуснала кадри от шоуто.

Водеши на програмата са Гала и Валери Божинов. В "Гала вечер на NOVA" ще участват талантливите артисти Ненчо Балабанов, Милица Гладнишка, Владо Михайлов, Милена Маркова-Маца, Дарин Ангелов, Гергана Стоянова, музикалният продуцент Рафи Бохосян и неговите музиканти. С изобилие от добро настроение и много музика ще се включат и едни от най-любимите български изпълнители – Веселин Маринов, Михаела Маринова, Николина Чакърдъкова, дует Ритон, Преслава, Софи Маринова и Константин. Специалното празнично издание на NOVA кани зрителите да празнуват заедно и да изпратят годината с усмивки и добри пожелания.

 

В 20:00 ч. започва специалното новогодишно издание на "С Рачков всичко е възможно“. Участие в щурото предизвикателство ще вземат големият Васил Найденов, водещата на "Съдебен спор“ Ромина Тасевска, колоритният д-р Мирослав Ненков, изпълнителите Алекс Раева и Криско и актьорите Елен Колева, Борислав Захариев и Герасим Георгиев-Геро. Звездните гости и водещият Димитър Рачков ще се включат в празнични игри и забавления, ще направят равносметка за изминалите 12 месеца, а някои от тях ще изпеят любими български песни.

В първите минути на 2024 г. настроение ще подари грандиозният концерт на едни от най-големите музикални звезди на Балканите – Лепа Брена и Драгана Миркович. Двете сръбски певици се събраха за първи път заедно на една сцена през ноември в София, за да изпълнят най-големите си хитове в едно незабравимо шоу.

С този концерт радио Веселина отпразнува 31 години в ефира на България. С три филма до обяд ще започне първият ден от 2024 г. – анимациите "Спайдър-Мен: В Спайди-вселената“ в 6:10 ч. и "Мавка: Горска песен“ в 8:20 ч. и приключенската лента "Дора и градът на златото“ 10:10 ч. Концертът "Обич и песен“ с Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Тони Димитрова, Тоника СВ, Братя Аргирови, Мими Иванова, Мая Нешкова, Нелина, Роси Кирилова, Роксана Белева, Теди Кацарова, Елвира Георгиева, квартет "Славей", Росица Ганева и др. ще отпразнува българската музика в 12:30 ч.

В следобедните часове зрителите ще могат да се потопят в романтичната атмосфера на снежната приказка в “По склоновете на любовта“ от 14:40 ч. и на комедията "Кралска Коледа“ в 16:15 ч., в която холивудската звезда Джейн Сиймур ще подложи на тежки изпитания героинята на популярната актриса Лейси Чабърт. Вечерта ще предложи необикновената история на две жени с големи мечти в българския филм "Диви и щастливи“ (21:00 ч.), в който главните роли са поверени на Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5856):
14.06.2024 Райна избяга в Азия, зарадва феновете си с атрактивна визия
14.06.2024 Известна певица няма приятели сред колегите си
14.06.2024 Ако спасите диво животно, ето какво трябва да знаете, за да му
помогнете
14.06.2024 Тя успя: You Tube върна клипа на Мария след скандала
14.06.2024 Зомбори и Боряна Братоева открехнаха завесата за новия "Гласът на България"
14.06.2024 Годежните пръстени за милиони на Дженифър Анистън
Още новини от Любопитни новини:
Мащабна слънчева буря удари Марс, НАСА засне "полярните сияния"
Руска астроложка прогнозира безпрецедентен успех за три зодиакалн...
Новият мъж на Виктория Петрова е красив и богат бизнесмен
Насекомо, което пренася вируси като денга и зика, трайно се е уст...
Българин покани любим актьор от сериала "Туин Пийкс" да гостува у...
Серги Гьошев: Баячките лекуват знайни и незнайни болести


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).