На 13 април Камен Донев отново ще гостува във Варна, от 30 до 60 лв. за билет

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:24 / 13.03.2019
2833
На 13 април майсторът на моноспектакъла Камен Донев за втори път ще гостува във Варна със своето театрално творение "Песни, танци и истории из балканските земи за сватбите". Отново домакин е Двореца на културата и спорта – Варна.

След като Донев посвети спектакъл на учителите и образованието, то новата тема засяга друг етап от живота на човек, а именно неговата сватба. Бракът между мъжа и жената е разгледан като преломен момент, който изиска голяма проява на отговорност и от двете страни. Разбира се, артистът остава верен на своя стил и тайнството на брака в наши дни е разгледано през призмата на абсурдната пародия и несъмнено отново ще предизвика искрен смях и моменти на откровение, споделени между него и публиката. 

И този път сцената ще посрещне гост музиканти и над 20 танцьори, които ще придадат неповторимото усещане на тежката българска сватба. Спектакълът е своеобразна лекция за първата среща, ухажването, раждането на любовта между двама души, сватосването и емоциите по подготовката и провеждането на очакваната сватба.

С нестандартен, ироничен и дори леко агресивен прочит на взаимоотношения, актьорът за пореден път разчита на неповторимото си чувство за хумор, на добрите находки на човешки истории, на въображението си, както и на понякога болезнената си откровеност. А резултатът, според организаторите е предвидим - смях през сълзи и бурни аплодисменти за човека, който първо разказва, после пее и танцува.

Билетите за "Песни, танци и истории из балканските земи за сватбите" са на цени от 30 до 60 лв.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...
Как да се справим с мухъла, появил се след конденза на прозорците...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).