Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
На 48 - а вече вдовица, тежки дни пред Деси Стоянова
Автор: Екип Varna24.bg 08:21 / 04.12.2023Коментари (1)636
©
Деси Стоянова остана вдовица само на 48 години, след като внезапно загуби съпруга си – популярния журналист Велислав Русев. Той почина във вторник сутринта едва на 57-годишна възраст. Разбра се, че си е отишъл след тежък инсулт. Русев бе погребан в петък, 1 декември, в частния гробищен парк в столичния квартал "Бояна". 

Журналистката не се появи в "Преди обед“ миналия вторник, но сутринта от предаването не дадоха обяснения защо я няма. Едва следобед стана ясно, че съпругът й си е отишъл без време. Сломената Деси не дойде на работа и в следващите дни. Нейни приятелки разкриват, че тя е направо съсипана от черната вест. Според източник на "Уикенд", Велислав Русев е бил сам в момента на трагедията. Той е бил в семейната къща във великотърновско село, където прекарвал по-голямата част от времето си в последните години.

Двамата с Деси Стоянова се запознават във вестник "Сега“, където работят. Вельо, както го знаят приятелите, е работил още в "24 часа“, "Монитор“, "Експрес“ като съдебен репортер. В редакцията на "Сега“ първи я забелязва Русев, докато тя пуши цигари в коридора на редакцията. Младата репортерка от международния отдел обаче е доста резервирана и в началото двамата са на "здравей-здрасти“. По-късно Деси откликва на ухажването на Русев и започват да излизат. Това се случва преди 24 години. Двойката вдигна сватба през 2006 г., а 3 години по-късно се раждат близнаците Красимир и Стефан, които майката упорито крие, за да имат спокойно детство. Днес те са само на 14 години и оттук нататък ще трябва да растат без баща.

През лятото се появиха слухове, че Деси е в развод със съпруга си, а причината бе, че вече не носи брачната си халка. Тогава близки до двойката категорично отрекоха това да е истина и заявиха, че красивата журналистка просто не носи пръстена си, но двамата все още са семейство. "Вельо е единствената любов на Деси", казват близките й.

"Днес Деси Стоянова няма бъде с нас. Тя загуби любимия си човек, съпруга си - уважаваният журналист Велислав Русев. Семейството моли за разбиране и време, което да им позволи да бъдат заедно в скръбта и преодоляването на тази огромна лична загуба. Ние, екипът на "Преди обед", я обичаме, до нея сме в този труден момент и я чакаме да се върне", така екранният партньор на водещата Петър Дочев съобщи за кончината на мъжа й. Не става ясно кога ще се върне на екран Деси Стоянова, но екипът не я притиска и ще й даде времето, от което има нужда, за да преодолее този изключително тежък момент.

В сряда вечерта Деси Стоянова се сбогува с мъжа си в социалните мрежи с трогателно съобщение. "Вельо. Отиде си. Мъжът, в когото се влюбих преди 24 години в коридорите на в. "Сега“. За когото избрах да се омъжа. Бащата на децата ми. Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смяли сме се и сме плакали. Мълчали сме заедно. Хиляди нишки, които са ни свързвали през годините. Никой никога не е подготвен за моменти като този" – гласи постът на красивата тв водеща.

Предстои да видим кога любимата водеща ще намери сили да се появи на малкия екран.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тя и шарлоповата вдовица рива много ама после си раздаде.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: