Наближава пълнолуние, а пет зодии ще се облажат с признание или повишение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:03 / 21.02.2024
1693
Планетата на кармата - Сатурн, започва да задейства съдбовното си влияние – краят на февруари няма да е лек, тъй като Слънцето и Меркурий залязоха в знака Риби, разкривайки на преден план темата за емоционалната отговорност и зрелостта в живота на всеки човек. 

Сатурн е най-коравият учител в астрологията. Той е като строг баща - никога не дава подаръци, ако те не са заслужени с труд и отдаденост, пише woman.bg. Но неговите подаръци са най-щедри. Ето кои са знаците от зодиака, които ще имат най-голям шанс да получат дългоочакваното признание и повишение на работното място, ако, разбира се, са го заклужили:

Овен 

Пълнолунието се случва в работния сектор - може да възникне неприятен момент в екипа ви с някой от колегите ви. В тази връзка вероятно ще има леко недоразумение, но най-вероятно това ще се дължи на факта, че ще получите по-висока заплата. В крайна сметка всичко ще се реши във ваша полза.

Лъв

Пълнолунието се случва във вашия финансов сектор, така че това ще бъде чудесна възможност да получите повишение и да преодолеете някои лични несигурности. Ясно ще направите самооценка на самите себе си, но и ще осъзнаете колко ви ценят другите. Не се притеснявайте, секстил от сектора на лидера ще ви осигури подкрепа от човек, който е на по-висока позиция от вас.

Дева 

Можете да получите повишение, но с него ще имате сериозна отговорност към хората от екипа ви. Може да бъдете назначени на нова по-високо платена длъжност, но изискваща повече работа и задължения.

Стрелец 

Пълнолунието ви се случва в сектора на статуса и постиженията, така че наистина можете да получите сериозно повишение. Възможно е то да бъде свързано с тайното покровителство на някой сериозен човек.

Риби

Възможно е да влезете в конфликт с някого от ръководството и да ви се наложи да увеличите работните си задължения. Възможно е да се появи по-взискателен шеф, който да иска да ви натовари с много повече задачи. Това със сигурност обаче ще рефлектира и върху по-доброто ви възнаграждение.

Виж коментарите (0)

Още по темата (586):
09.05.2024 Май ще е труден и осеян с предизвикателства за три зодии
04.05.2024 Празник е, но тези две зодии трябва да бъдат особено предпазливи
02.05.2024 Изключителен ден очаква някои от зодиите на Разпети петък
21.04.2024 Неочаквани обрати на съдбата за една зодия днес
18.04.2024 Четири зодии се славят като най-романтичните и грижещи се за любовта
17.04.2024 Меркурий продължава да е ретрограден, но ето какво ни вещаят звездите за
днес
Още новини от Любопитни новини:
Превръщането на всички кръвни групи в нулева
Този участник от "Игри на волята" е безпогрешен романтик 
Двата острова, които са само на 4,8 км един от друг, но в същото ...
Малко известни факти за слънчевия вятър, магнитните бури и полярн...
Оправя ли се принцеса Кейт Мидълтън?
В българското неделно училище във Виена разказаха историята на св...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).