Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Най-известният ни ерген с концерт във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:13 / 11.04.2023Коментари (0)8104
©
“Моята музика. Моят свят. Самият аз." е мотото на концерта с който Евгени Генчев ще представи на варненската публика и гостите на града на 10 юни 2023 г. В съботната вечер той ще направи не просто концерт, а истинско клавирно шоу с негови аранжименти на композиции от Албинони до Queen и Nirvana!

Евгени е подбрал произведения, които са близки до сърцето му и които са оставили траен отпечатък във времето и музикалната история. В тази емоционална вечер към него на сцената ще се присъединят и музикални гости, които ще бъдат специална изненада!

Евгени Генчев споделя:

“Много се вълнувам да представя моето соло шоу за пръв път в родината. Като класически пианист, аз съм концертирал от Австралия и Азия до Щатите. Но за класическите музиканти съм човек, който се е присъединил към ‘тъмната страна’. За мен музиката е универсална. Нямам желание да се ограничавам от жанр. Водя се от това, което ме докосва. Пианото е инструмент, на който можеш да изсвириш всяка мелодия, която е близка до сърцето и успява да те развълнува. Винаги съм целил да предам това усещане на публиката и нямам търпение да споделя това специално преживяване с вас".

От това откровение става ясно, че ни очаква не просто класически клавирен концерт, а истинско шоу, което ще ни предложи вихрушка от музикални стилове – класика, поп и рок музика!

Евгени Генчев е музикант, композитор, педагог, актьор и писател, възпитаник на престижната Кралска музикална академия в Лондон. Споделя, че се чувства еднакво добре когато свири за няколко милиона зрители пред Бранденбургската врата за посрещането на 2017 година и когато продуцира музика в студиото си или застава пред филмовата камера.

След супер успешните му концерти в Европа, Северна Америка, Азия и Австралия, световните музикални критици го нарекоха “лъвът на клавишите“. Споделял е една сцена със сър Том Джоунс, Лейди Гага и много други. Изнася супер успешни турнета с Лука Шулич от 2Cellos.

Евгени има множество телевизионни участия в канали като RTL, ARD, ZDF, BBC, Deutsche Welle, Pro7, както и паметно присъствие в телевизионното шоу Heidi Klum’s Next Top Model. Българската публика го познава от последното издание на телевизионния формат "Ергенът“ (bTV Media Group).

Концертът на Евгени Генчев “Моята музика. Моят свят. Самият аз." е с начален час 20.00 часа.

Освен редовните билети, в продажба ще бъдат пуснати и малко количество VIP билети, които включват присъствие на звуковите проби и лична среща с Евгени Генчев.



Още по темата: общо новини по темата: 6915
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Съдебна реформа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: