Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Най-скандалните раздели в попфолка
Автор: Екип Varna24.bg 11:42 / 08.01.2023Коментари (0)1682
©
В последните няколко дни една от най- коментираните теми е новородената дъщеричка на Кубрат Пулев - Христина, и реакцията на неговата бивша изгора фолкдивата Андреа. Певицата не приема никак леко, че боксьорът е продължил напред и вече има семейство, с което е щастлив.

Преди ден тя си взе сбогом с Пулев и в социалните мрежи. В пореден опит да се покаже по-силна от всякога, след като разбра за дъщеричката на боксьора, Андреа публикува в Instagram видео с трогателни спомени от връзката им, на което са запечатани моменти, в които го е посрещала на летището. И написа само: Goodbye. Дали певицата е наистина готова най-после да каже "Сбогом" на Кубрат и без него да "продължи напред", както самият той се изразява, или ще продължи със сърцераздирателните си изблици в мрежата, тепърва ще разберем. Иначе реакциите на феновете й не закъсняха, като заваляха окуражителни коментари, гарнирани с призиви да остави най-после Кобрата зад гърба си.

Една от окуражилите я е и Николета Лозанова, която пък навремето стана причина за друга светска раздяла - тази на футболиста Валери Божинов и певицата Алисия. Припомняме ви, че Ася, както е истинското име на певицата, буквално си изрева очите и обикаляше от предаване на предаване, за да разказва колко несправедливо Божинов я е зарязал заради Николета. Тогава синът на Валери и Алисия беше още мъничък и наистина звездната му майка прие изключително тежко факта, че е заменена от друга. И от страна на Николета, и от страна на Алисия войната не спря с години, а преди време Лозанова шокира с признание, че никога не е воювала със съперницата си, като за дрязгите помежду им "били виновни трети лица". С днешна дата Алисия твърди, че с Божинов продължават да контактуват като нормални хора и родители, тъй като им предстои да отглеждат заедно сина си Валери- младши.

В класациите с най- шумни раздели безспорно се нареждат една от любимите някога двойки - Райна и Константин, които бяха известни като пиленцата на фолка. След няколко години бурна любов и съвместни парчета, които се превърнаха в тотални хитове, изведнъж идилията между двамата рухна и всеки пое по своя път, и то доста шумно. Пропукването на отношенията им започна още с общото им участие в риалити формата "Вип Брадър“, където денонощно спореха и се караха. След края на връзката им Райна не пожали Коцето и открито заяви, че за краха на връзката им е виновна настоящата жена на изпълнителя - Надя, както и още забежки и пиянски изцепки от страна на Коце. Той запази добрия тон и няколко месеца слушаше всякакви нападки по свой адрес, след което заяви, че Райна го побърквала от ревност и дори тайно се криела в гардероба, за да подслушва с кого говори по телефона. Днес двамата вече се поздравяват спокойно, а няколко пъти дори сядаха на обща маса. Константин вече има две деца от Надя, а Райна пък все още търси правилния мъж в живота си.

Най-скандалният триъгълник във фолка определено бе Анелия - Коко Динев - Емилия. Анелия е първата и до днес единствена законна съпруга на Коко, а от любовта им се роди дъщеря им Ивон. Малко след появата на бебето обаче Коко напусна Анелия, за да се събере с голямата си любов - колежката й Емилия. Анелия не прие никак радушно случващото се и сипеше огън и жупел срещу Емилия, която запази мълчание. С днешна дата и двете са забравили Коко и живеят живота си с нови мъже, заровили томахавките помежду си. Самият Коко също е загърбил певиците в живот си и живее щастливи с бившата си секретарка, твърдят близки до бизнесмена.

Емануела не прости нито на Динев, нито на Елвиса

Фолкпевицата Емануела не си поплюва и при нея винаги е шумно и скандално. Именно такива са и последните й две раздели - с Димитър Динев и с Мартин Елвиса. От първия певицата дори има син. Тогава обаче Динев бе още много млад и често осъмваше по нощните клубове. Емануела не скри, че именно фриволното му поведение е причина за раздялата. Тогава цялата фамилия на Динев се надигна, след като певицата започна да нарежда грозни думи по техен адрес. Дори тръгна мълва, че й е забранено да стъпва в Свети Влас, което обаче се оказа измислица, тъй като почти всяко лято тя се припича на плажовете там заедно със сина си.

След Динев певицата полетя отново на крилете на любовта с Мартин Елвиса. И там обаче безоблачното щастие не трая дълго, а Емануела изкара всички кирливи ризи и дори публикува чатове на Елвиса в нета. Тя го обвини, че й изневерява с обслужващ персонал. Изглежда обаче Мартин и до днес не може да я прежали, тъй като само преди дни изпълнителката публикува отново чат, в който той я обижда, защото си е втълпил, че тя е на ски с друг мъж, а всъщност е с малкия си син Мити.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: