Нанесоха жесток удар под кръста на Фики Стораро

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:25 / 21.02.2023
2301
Хакери нанесоха жесток удар под кръста на фолкаджията Фики Стораро. Недоброжелателите превзеха профила му в Инстаграм, който към момента вече не е наличен и не е ясно дали ще бъде възстановен.

Безкруполната атака започнала след 17 февруари, когато изпълнителят и семейството му празнували рождения ден на сина му Тони. Така кадрите от тържеството на внука на Тони Стораро в момента са налични само във Фейсбук.

Хакерите обаче не се задоволили само с превземането на профила на жертвата си. Явно, докато са имали контрол над него, са публикували от името на Фики стори със снимка на мъжки полов орган, очевидно внушавайки, че певецът е изтипосал в мрежата собственото си достойнство.

Последователите на хитмейкъра били шокирани в неделя, след като докато разглеждат профила му и се радват на снимки от рождения ден на детето му, на стори се появила скандалната снимка.

Веднага след "теча" се появи информация, че акаунтът на по-големия син на Тони Стораро е бил хакнат от зложелатели, които го изложили като качили нуди снимката. А в крайна сметка кадърът 18+ изчезна с все профила на Фики.

В публикации в медии се изтъква, че все още не е ясно дали натопорченият жезъл е собственост именно на победителя от "Като две капки вода“ или е просто случайна снимка, сложена там с цел да урони престижа на вечно усмихнатият и добродушен изпълнител.

Самият Фики обаче коментира първо пред "Телеграф" ситуацията.

Най-вероятно, заради грозния кадър, който са качили, мрежата е изтрила профила ми предположи певецът. Ден след рождения ден на малкия Тони, Фики вече нямал достъп до развлекателната платформа. "Профилът ми в Инстаграм е блокиран от петък. В момента работим за възстановяването му. Моята пиарка се свърза лично с Инстаграм. Преди няколко дни казаха, че ще се свържат с нас обратно. Понеже профилът е със синьо тикче, така процедурата става по-лесна. Нямам идея кой го е направил“, разказа Фики. "Това не е първи или последен случай с хаване на профили на звездите. "Преди известно време бяха изтрили профилите в социалните мрежи на мои колеги и приятели. Включително и на баща ми Тони Стораро. Има си хора, които правят тези грозни работи, не знам защо. Надявам се скоро да го оправят“, допълни попфолк изпълнителят.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6918):
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
Още новини от Любопитни новини:
Не правете тези шест грешки при възпитанието на детето и сигурно ...
Седалките в колата ви са магнит за мистериозни петна – ето как да...
Празникът на розата тази година ще ни поднесе огромни изненади
3 храни, които могат да ви помогнат да спите по-добре
Как можете бързо да охладите бира? Трикът за достигане на идеална...
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).