Наши певици скочиха на режисьорите заради крадени видеоклипове

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:45 / 16.12.2018
2455
Голяма част от родните изпълнители, които бяха попарени от медии и фенове, че крадат от чуждестранни колеги, скочиха на режисьорите заради заимствани видеоклипове.

Композиторите също са смъмрени за очевадната прилика на нашите мелодии с тези на чуждестранни звезди. Изпълнителките били категорични, че дават по 10 бона за клип, но не са съгласни след това да получават хейт за крадени идеи вместо режисьорите. Те са категорични, че трябва да орежат хонорарите на композитори и режисьори без собствени идеи.

Последните публично опозорени певици бяха Цветелина Грахич и Гери-Никол. Гери окраде Риана. Голяма част от кадрите на клипа й "Устни“ са заимствани от видеото на Риана към парчето We found love.  При Грахич феновете забелязаха, че лентата към "Сто лъжи“ е копирана едно към едно от клипа на турската певица Сигме, пише "Телеграф“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).