Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Настъпи ерата на Водолея, започват големи промени!
Автор: Екип Varna24.bg 10:09 / 16.08.2020Коментари (0)1964
©
"Oще древните астролози казвали: “Когато няма къде да идете, елате на себе си!". Та и сега така - опомнете се! Както вече няколко пъти писах, забравете за живота, който сте водили. Свърши. Няма го. И никога повече няма да го бъде. Край на диванната опозиция и на кръчмарското политиканстване. Край на кражбите на еврофондове и калинките във властта. И това е така не защото се е преродил Левски или пък Крали Марко, за да се борят с “чорбаджии изедници" и “родни богаташи", а защото настъпи ерата на Водолея.

Водолеят бе предизвестен през 60-те години на миналия век с повсеместните движения за свобода, мир, равенство, справедливост, милосърдие и отговорност. Е! “Децата на цветята", както ги нарекоха някои тогава, бяха поизбързали с половин век, но схватливите вдянаха, че на земята вече идват нови хора - модерни и различни, отговорни и свободолюбиви, които не може да бъдат лесно манипулирани и отглеждани като млеконадойни добичета. Марс влиза в ретрограден ход от 10 септември.

Водолеят символизира отговорността в политиката

Хуманните принципи на управление. Свободолюбието на масите. Тази част от народа, която не цени достойнството си, и тази част от властта, която злоупотребява с правомощията си, ще бъдат трансформирани чрез отнемане не на живота - това е доста мелодраматично за Водолея, но вършеше добра работа в предходната епоха на уж милозливите Риби - а чрез санкция в областта, която придава смисъл на индивидуалното им съществуване. Т.е. някои ще загубят авторитета си, други - парите, трети - семействата си, а на четвърти просто ще спре да им става. Уф! Ама и вие сте едни! Какво си помислихте?! Имам предвид, че ще спрат да им се случват редените от тях пасианси в кариерата, бизнеса, властта...

Няма да правя ретроспекции, всеки сам усети това, за което писах още в края на миналата година. Усети го, но какво е разбрал, ще видим през втората половина на тази. Учебният процес приключи, вече сме на изпит. Всички. Защо?

Затова, защото от неделя, 16 август, и последната “тежка", “колективна" планета - Уран, се присъедини с ретрограден ход в групата на “ретроградните" Юпитер, Сатурн, Плутон и Нептун.

Уран е сигнификатор именно на водолейските принципи за хуманност и справедливост. Уран символизира политиката и политиците! С обратното си движение в знака на Телец, където той пребивава още от 2018-а, Уран ще разруши комфорта и удобството, ще отнема удоволствията и лукса, ще разтури трапезите и ще секне песните на всички, които смятат, че тяхното лично щастие е функция на чуждото нещастие.

По-паметливите от вас сигурно ще попитат защо, след като винаги пиша, че астрологията е индивидуална, сега говоря за “всички". Така е, защото, първо, имаме индивидуален път на развитие, но “другите" са наши огледала, които използваме, за да коригираме пътя си. И второ - говорим за “колективни" планети, т.е. такива, които влияят на поколения хора.

Купонът е пълен и от присъствието на ретрограден Юпитер в Козирог. Човеколюбивият бог, закрилникът на слабите опитва още от средата на май да защити най-голямата своя ценност: равенство пред закона! Е! Ако сте от законодателната или съдебната власт и сте осигурили справедливи досъдебни и съдебни процеси - спете спокойно! Юпитер ще ви възнагради царски. Но ако сте от другите... не мога да ви мисля. Нито врачки, нито баячки, нито свети литургии ще ви помогнат. Ако ще по пет пъти на ден да целувате попски ръце и пет пъти на ден да се молите в джамия - все тая. Ще си го получите.

Отчет даваме и пред ретроградния Нептун, който дебне на пусия в Риби именно този момент още от 2011 година. Нарушителите на духовните принципи за равенство пред създателя,артистите, продали изкуството си, и лекарите, превърнали призванието в бизнес, ще полудеят.

И това не е метафора. Всички те ще се чувстват изолирани и неразбрани (артистите по принцип са с подобни претенции и те сравнително лесно ще преживеят това). Но броят на психическите отклонения или отключването по чисто сугестивен път на заболявания ще нараства именно сред тези хора.

За финал оставих най-страшното. Нарочно. Ей така. Да се чувстваме като на кино. Плутон също е ретрограден в Козирог, където ретроградно се движи и Сатурн. Това вещае дълбоки коренни трансформации и промени с необратим характер. Болки, раздели, ограничения - също.

Подправка в звездната хорър салата ще бъде ретроградният ход на Марс в Овен от 10 септември до 14 ноември. Тези, които все още си мислят, че ставащото не ги касае, ще усетят физически какво е имал предвид българинът, когато е казал: щом мечката играе при съседите, ще дойде и у нас. Така че остават броени дни, в които имаме шанс да вземем живота си в ръцете си и да защитим и отстоим принципите на Водолея.

Само ако справедливостта бъде възстановена, “играещата мечка" от съседите ще се превърне в “миловидна панда", когато затанцува в нашия двор. Инак - кръв и терор, за който ще се плаща скъпо и прескъпо не само от виновните, но и от тези, които ги подкрепят с действие или бездействие.

Процесите, които започват от 16 август, ще имат своя първи финал на 20 декемврикогато Сатурн ще бъде в съвпад с Юпитер в съзвездието Водолей. Истинският край на историята, започнала през март 2020-а с първото за тази година навлизане на Сатурн във Водолей, ще бъде през април 2021-а, когато Плутон отново ще поведе в ретрограден ход всички други планети.

Тогава живите ще завидят на мъртвите, ако днес дебелоглавите не отстъпят пред разумните! На финала. Бъдете щастливи, че живеем във време, което способства нашето израстване. Опознавайте себе си чрез уроците на живота. И бъдете спокойни! Нищо лошо няма да ви се случи, щом като с ваше действие или бездействие, с думи или мълчание не сте причинили болка на другите живи същества, не сте откраднали хляба на някого или не сте измамили, за да спечелите", пише Стилиян Иванов за "24 часа".




Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: