Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Неделя Щонова за малко да напусне Dancing Stars
Автор: Екип Varna24.bg 12:49 / 15.05.2024Коментари (0)1370
©
Неврологът д-р Неделя Щонова и партньорът й Атанас Месечков прегърнаха купата на финала на най-атрактивния и оспорван сезон на "Dancing Stars“ по bTV.

След спектакъл на световно ниво и жестока конкуренция двамата спечелиха танцовото шоу и получиха титлата "Крал и кралица на дансинга“. Във вълнуващатата нощ за победата се бориха още три феноменални двойки – поп дивата DARA и Джими, тв водещата и усмихнато лице на прогнозата за времето Натали Трифонова и Димитър, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор.

"В един момент имах 30 синини и контузии по тялото. Ние правихме не само сложни поддръжки, ние танцувахме във въздуха. Наско е много взискателен. Спря ми тока, стопи ми лагерите, както се казва. Той е емблема, прекрасен танцьор и научих много от него“ – сподели Неделя Щонова в "Преди обед“ по bTV.

"Да, поддръжките станаха наш коронен номер, но самите те понякога не са толкова трудни. Трудното е след тях да продължиш да танцуваш“ – коментира Атанас Месечков и завъртя във въздуха водещата Деси Стоянова, за да илюстрира думите си.

Професионалният танцьор призна, че при излъчването на промото за "Dancing Stars" е имал тайната надежда да бъде с Неделя Щонова.

"Знаех, че нашата двойка ще си отива, ще има флуидност. В началото имаше искри, но след това всичко се оправи. Хармонията започна в 11-та, 12-та и 13-та седмици“ – призна Месечков.

Неделя Щонова сподели за голяма контузия в седмицата, когато двойката се представи с фокстрот.

"Имахме трудна хореография. На генералната репетиция при шпагат разтегнах нещо, а след час трябваше да играем в ефир. Плачех от болка. По-късно на ехографа разбрах, че имам голям кръвоизлив в двуглавия бедрен мускул. Казах на Наско, че искам да променим танца. В началото той не се съгласи и го попитах "Искаш ли да напуснеш формата по медицински причини?“ – разказа доктор Щонова.

"Видях как за една минута всички сезони се смениха по лицето му, но той се съгласи. Разплаках се и го обикнах, защото той ме чу и ме разбра“ – добави Неделя.

Наско призна, че на три предавания е играл със силни опиати, които се поставят директно в глезена.

"При народните танци си счупих костица на левия крак. Танцувах само на живите предавания, в другото време куцах“ – сподели танцьорът.

Неделя Щонова обобщи, че не е влязла във формата, за да се състезава, а с мисията хората да обичат движението, да са проактивни, да имат респект към грижата за себе си.

В зрелищния сезон на "Dancing Stars“ участваха 16 звезди и най-големите професионалисти на дансинга, които се грижеха всяка хореография да бъде съвършена, да носи неповторима емоция и да разказва красива история. Седмица след седмица паркетът гореше, а твърдите характери в двойките се сблъскваха и шлифоваха. 

Състезателите демонстрираха изумителна воля, когато бяха на предела на силите си, а стъпките им бяха анализирани, критикувани и аплодирани от харизматичното жури в лицето на Франциска Йорданова, Томаш Папкала, Галена Великова и Илиана Раева, припомня Ladyzone.bg.



Още по темата: общо новини по темата: 5807
10.06.2024 »
10.06.2024 »
10.06.2024 »
10.06.2024 »
10.06.2024 »
10.06.2024 »
предишна страница [ 1/968 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Масови протести срещу цените на горивата
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Хороскоп за деня
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: