Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Недко на Тита призна за побоя
Автор: Екип Varna24.bg 09:23 / 19.08.2022Коментари (1)3368
©
"Няма абсолютно нищо вярно в това, че съм счупил пръстите на Тита!"

Това заяви ексклузивно и категорично популярният ММА боец Недко Николов. Здравенякът потвърди, че връзката между него и певицата вече е приключила, но никога не си е позволявал да й посяга физически, каквито информации се появиха покрай раздялата им.

Христина Христова, както е истинското име на 23-годишната изпълнителка, дори показа снимка, на която се вижда как пръстите на лявата й ръка са бинтовани. Оказва се, че тя е имала съвсем друг инцидент, който няма нищо общо с Недко.

"Няма абсолютно никаква истина в тези информации, че съм пребивал Тита. Имам чатове и кореспонденции с нея, в които тя ми обещава, че ще качи опровержение на това. Написала ми е, че ще обяви, че нямам нищо общо. Казвам й: "Хриси, аз не те карам да лъжеш, а да напишеш каква е истината". Не знам поради каква причина до момента не го е направила. Аз вече съм прекратил всякакъв контакт с нея, спрял съм да я търся", разясни 29-годишният Недко пред "България Днес".

"Тя е имала някакъв инцидент, при който сама си е счупила не пръстите, а два от ноктите. Някъде ги е пресрещнала. Това, че тя се е снимала с превързани пръсти, не знам как точно потвърждава, че аз съм й ги счупил. Понеже изглеждам малко като лошо момче с татуси и брада, хората явно са преценили, че наистина съм я наранил. Нямам представа откъде идва тази лъжа! Силно се надявам информацията да не е тръгнала от нея. Бил съм с Хриси 2 години и не искам да се караме, нито да се излагаме пред хората. С нея не сме се виждали от 40 дни вече. Просто я помолих да направи това опровержение вместо мен", коментира популярният спортист. Роденият в град Ахелой Недко Николов има куп успехи в бойните спортове, но казва, че вече е прекратил активната си кариера и не се бие на ринга. Татуираният мусколяга не крие, че с Тита са разделени и връзката им е окончателно приключила. Двамата дори вече не си говорят.

"Ясно е вече за всеки, че не сме заедно. Причините за раздялата ни са си лични неща, които не желая да коментирам. Ако се стигне дотам, тя лично ще потвърди, че никога не съм й посягал. Това са пълни глупости! Аз съм спортист и съм научен на дисциплина, никога в живота си не съм посягал на жена. Много по-вероятно е това да го направи човек, който никога не е влизал в зала. Да си избие комплексите било то върху жена, или мъж. Отколкото да го направи спортист, който се е състезавал професионално", категоричен е Недко Николов. Той не желае да говори по темата дали има нов човек до него или до нея. Недков и певицата изтриха всички общи снимки в профилите си в социалните мрежи. За последно през пролетта Тита говори за връзката си.

"Мъжете сте като децата. Лесни са за разбиране. В отношенията си с близък човек всеки мъж се разтапя. В момента съм влюбена и не помня останалите преди това", споделя нашумялата певица от Тутракан през май.

Откакто е свободна, едрогърдата изпълнителка не спира да провокира с все по-разголени снимки в профила си в инстаграм. Тези дни тя се показа по жълто-зеленикав бански, докато се разхлажда под душ на открито. Горнището й една удържа огромния й естествен бюст. Тита не пропусна да заснеме и сочните си задни части, които също не са особено прикрити от тънкия бански.

Цял автомобил, пълен с червени рози, получи преди време Тита, похвали се самата тя. Изненадващият подарък е дошъл след нейно участие тази седмица. Певицата не разкрива кой е тайният мъж, който й е изпратил цветята. Не става ясно дали това е просто ухажор, или до сърцето й вече има ново гадже. До момента Тита не е коментирала официално раздялата си с Недко Николов.

Христина публикува видео, на което се вижда луксозен автомобил, в купето на което са поставени 4 гигантски букета от по 101 рози. Тита не за първи път получава много цветя. Големи букети й е подарявал и ММА боецът.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ае що продължавате да ни занимавате с тези две персони... С какво са толкова важни за обществото, че ката ден - тита това, недко на тита онова.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България в еврозоната
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: