Нелепо дизайнерско решение накара Алисия да излезе на сцената по сутиен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:44 / 10.10.2020
1925
Да излезеш на сцената по оскъдно облекло днес едва ли ще изненада някого. Свикнали сме вече и с голи дупета с едва забележима прашка отзад, и с бюстове, чиито зърна надничат закачливо изпод тясното бюстие, сякаш готови всеки един миг да изскочат навън.

За някои може би няма да е изненада и смелото решение на Алисия да излезе пред публиката по сутиен, но определено тези с по-пуританско мислене ще се възмутят. 

На една от последните си изяви певицата се появи с черен тоалет, силно наподобяващ сатенен комбинезон и открояващ се над него бежов сутиен, пише woman.bg.

Според експерти и почитатели на фолкдивата тя е направила груба грешка, залагайки на подобно облекло, тъй като е прекрачила границата на благоприличието.  

Да припомним, че в последно време Алисия се изявява и като моден дизайнер и не пропуска да се похвали с новите си решения при всяка възможност.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).