Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Неочаквани обрати ще изненадат една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:53 / 30.11.2021Коментари (0)815
©
Дневен хороскоп за 30.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Ограничете по възможност разговорите с колегите и с началниците си, за да не се изпокарате заради вашите критични забележки, които не успявате да преглътнете. Не започвайте нови занимания. Всички прибързани действия ви обричат на провал. Отстоявайте мнението си и бъдете верни на себе си, само ако сте сигурни в правотата си. Не се колебайте да споделите чувствата си, ако искате да съхраните отношенията си с вашия брачен партньор. Раздялата може да предизвикате сами. Не разочаровайте партньора си с поведението си, за да не се лишите насила от сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Изявете творческите си заложби без колебание. Отдайте се на активна работа и изясняване на отношенията с вашите колеги. Предстои ви доста натоварен в професионално отношение, но и успешен ден. Няма да ви липсват емоции, делови предложения и разговори, но във ваша полза. Склонни сте да си създадете проблеми в личните отношения, заради невъзможност да приемете мнението на вашите близки за пътуване по време на предстоящите празници в края на годината. Прави са, че е време да мислите още отсега. Не спорете и не проявявайте ината си, за да не се окажете без компания тази вечер.

БЛИЗНАЦИ

Намерете компромисно делово решение, свързано с очаквано от вас финансиране на нов проект, за да ви подкрепят. Не проявявайте прекомерна доверчивост към хората от вашето обкръжение, за да избегнете загубите на работното място. Задълбочете се в работата си. Трудностите няма да са малко, но не бива да ви притесняват. Днес, за разлика от професионалните ви успехи, в личния живот е добре да се погрижите за хармонията и да не допускате разправии. Ако имате проблеми със секса, със сигурност ще сте обидени и със занижено самочувствие, но не търсете вината само в партньора си. 

РАК

Зад волана бъдете внимателни. В този ден е по-добре да не обсъждате инвестициите. От сутринта ще ви изненадат неочаквани обрати. Отдалечете от пътя си и работата си всички ваши познати, които проявяват интерес към плановете ви. Не бъдете прекалено доверчиви, ако ви убеждават, че ще са ви полезни. Анализирайте внимателно всичко, което се случва в роднинското обкръжение, за да не навреди на личните ви отношения, ако сте семейни или влюбени и готови да създадете семейство. Ако имате проблеми в личните отношения и сексуалния живот, просто преразгледайте поведението си. 

ЛЪВ

На работното място ще жънете успехи. Поставете успешно начало на важни делови разговори и осъществете срещи с нови партньори. Ще ви изненадат нови предложения. Съдбата ви дава шанс да се срещнете със стари колеги, които ще ви бъдат полезни при постигане на вашите нови цели. Не ви съветвам да спорите с брачния си партньор за битовизми, с които е редно да се справи сам, защото наранявате егото му. Не сте готови за сексуални наслади защото искате партньорът ви да се почувства виновен, но грешите и си вредите на отношенията.

ДЕВА

Ваши колеги, които днес пренебрегват вашите съвети, въпреки че са се убедили в полезността им, ще загубят от нежеланието да се задълбочат в думите ви. В тяхна вреда е липсата на желание да ви чуят, но вредата е за тях, въпреки че късно ще я осъзнаят. Няма да са успешни запознанствата, особено деловите. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност към брачния или интимен партньор. Не се изненадвайте, ако сами сте причината да се лишите от сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Водите битка за надмощие с ваш колега, която е ненужна и натоварваща. Не надценявайте силите си и знанията си. Не сте уверени в себе си и ви е трудно да вземете важни решения. Не се поддавайте на изнудване заради взет заем. Запазете спокойствие и се задълбочете в задълженията си. Заядливият тон в дома ви би бил причината отново да се чувствате неразбрани. Разрешете създадените семейни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. Намерете пътя към сърцата на любимия си, за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Възможни си измами, ако се занимавате с търговия в този ден, въпреки че в края на месеца имате добри приходи. Интуицията ви помага да прецените правилно действия си и да не допускате грешки. Не се изненадвайте, ако ваши колеги се държат грубо и предизвикателно и не им отговаряйте със същото поведение. Вечерта бъдете с близките си и с любимите си. Създайте романтична обстановка. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят от напрежението и ще заличат умората, която сте натрупали в излишък. 

СТРЕЛЕЦ

Не допускайте конфликт на работното място, дори и ако ви предизвикват. Вашите служебни задължения изискват да планирате деня си така, че да се справите с тях до края на работното време. Не се впечатлявайте от страничните дразнители. При възможност помогнете на ваш близък, който се нуждае от съвет. Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Късметът не е с вас. Въздържайте се от от невинни флиртове, защото ще съсипете хармонията в отношенията си. Няма да сте в добра форма заради стореното, изпитвате вина и ще правите опити да избегнете сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

Съберете средства за благотворителна кауза, само ако сте убедени дълбоко в себе си, че усилията си струват. Ако развивате собствен бизнес обмислете как по-бързо да привлечете нови съдружници, които няма да ви предадат след време. Обмислете добре действията си и проявете решителност в постъпките си, за да имате успех в начинанията. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, но ако сте семейни сте зависими и от близките си и от вашия брачен партньор. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Ще се радвате на неочакван успех при уговаряне на сделки, ако работите за себе си и не се натоварвате с чужди задължения, които ви пречат да се справите с вашите. Ще постигнете разбирателство с деловите си партньори. Поставете началото на новите си предварително обмислени и съгласувани задачи. В личните ви отношения  има леко пропукване. Ако сте сгрешили спрямо брачния си или интимен партньор, променете поведението си. Не наранявайте любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

РИБИ

Вашите убедителни обяснения ще заставят хората около вас да се съгласят с доводите ви и да подкрепят новите ви идеи и начинания след края на месеца. Не приемайте сериозно случайно подхвърлените язвителни забележки. Бъдете внимателни при срещи с непознати. В личният ви живот е спокойно. Ако не допуснете странична намеса да се превърне в причина за сътресения, ще съхраните хармонията и разбирателството. Вечерта не пропускайте миговете със семейството и с партньора си, ако не сте го създали. Не се лишавайте от сексуалните мигове.



Още по темата: общо новини по темата: 582
18.04.2024 »
17.04.2024 »
09.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/97 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: