Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Нещата, които трябва да изхвърлите преди пролетта
Автор: Екип Varna24.bg 22:41 / 21.02.2024Коментари (0)1328
©
Пролетта е перфектното време за обновяване и освежаване на дома. Един от най-добрите начини да направите това е да се освободите от излишни вещи, които вече не са ви нужни. С изчистването на излишните предмети ще освободите място и ще създадете по-приятна и функционална обстановка в дома си.

Предлагаме ви 10 неща, които да изхвърлите преди началото на пролетта, за да направите пространството във вашия дом по-организирано и уютно.

Износени дрехи и обувки

Пролетта е перфектното време да огледате гардероба си и да се освободите от дрехи и обувки, които вече не се носят или са износени. Изхвърлете всичко, което е излишно, и дарете тези, които са в добро състояние за благотворителност.

Използвани козметични продукти

Проверете вашата козметична чанта и изхвърлете всички продукти, които са изтекли или които вече не използвате. Изчистването на козметичните продукти е важна стъпка за поддържане на вашата кожа здрава и чиста.

Стари периодични издания и книги

Ако имате събрани стари списания и книги, които вече не четете, е време да ги изхвърлите или да ги дарите на други. Освобождаването от ненужни книги и списания ще ви помогне да освободите място за нови четива.

Залежали хранителни продукти

Проверете вашия хладилник, шкафове и други кътчета с хранителни продукти и изхвърлете всичко, което е изтекло или вече не е безопасно за консумация. Поддържането на чисто и организирано кухненско пространство е ключът към здравословен начин на живот.

Ненужни хартиени документи

Сортирайте вашите хартиени документи и изхвърлете всички, които вече не са актуални или не са необходими. Много от тях може да се отстранят чрез сканиране и съхранение в електронен формат.

Стари електронни устройства

Ако имате стари или неизползвани електронни устройства, като стари телефони или компютри, изхвърлете ги или ги рециклирайте по правилния начин. Те заемат място и могат да създадат безредица в дома ви.

Почистващи продукти с изтекъл срок

Проверете вашите почистващи продукти и изхвърлете всички, които са изтекли или които вече не използвате. Поддържайте само необходимите почистващи средства за да минимизирате безредицата в дома си.

Стари постелъчни принадлежности

Прегледайте вашите завивки, одеяла и спални комплекти и изхвърлете всички, които са износени или повредени. Обновяването на постелъчните комплекти е прекрасен начин да освежите спалнята си за новия сезон.

Неизползвани играчки и играчки за домашни любимци

Ако имате играчки за домашни любимци или детски играчки, които вече не се използват, изхвърлете ги или ги дарете на други. Поддържането на организиран пространство е важно за вашето благополучие и това на вашите домашни любимци, според actualno.com








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Строежът на АМ "Хемус"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: