Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Нещо страшно се задава точно след Коледа, топастроложка каза какво
Автор: Екип Varna24.bg 21:58 / 19.12.2022Коментари (0)1424
©
На 26 декември вечерта, както и разбира се целия период след Новата Луна на 23 декември ретроградният Марс застава на линията на катастрофите: Алдебаран – Антарес. Това предупреждава астрологът Силва Дончева в специална прогноза за сайта "Новото познание".

Тя разкрива какво ни чака след Коледа. 

Ето прогнозата на астролога Силва Дончева:

Марс ще активира максимално битката между “Стражът на изтока" – Алдебаран, който е Окото на Бика и “Стражът на запада" – Антарес, който е сърцето на Скорпион.

Битката между Изтока и Запада ще се ожесточи, лъжите и манипулациите ще са значително подли и коварни. Възможни са много неприятни и жестоки инциденти, които ще изискват доброта, откритост, разбиране и милостивост, предава "Блиц".

Явно противопоставянето на много житейски нива ще достигне пореден максимум с типичната за Марс, Алдебаран и Антарес агресивност и подмолност.

Битките ще са стари и ожесточени, замаскирани с много думи и притворство.

След това Марс през целия януари 2023 г. ще е в близост до тази линия и макар напрежението постепенно да пада, ще има отражения дълго време. Целият период на настъпващата зима ще е доста по-тревожен. Това се отнася, както на политически план, така и относно всякакви финансови, търговски, транспортни и други сделки и отношения.

Могат да се загубят, откраднат и изчезнат много пари. Ще са застрашени всякакви инфраструктурни и търговски обекти в света. Дните ще са характерни с нечестност, лъжи, измами, насилие, опасност от инциденти с огън, машини, оръжие, остриета, коли. Като цяло това важи и в личен план, здравето ще е застрашено от възпаления, трески, инциденти, оперативност.

Внимание трябва да проявят хората, родени в края на февруари и началото на март под знака на Риби, края на май и началото на юни, под знака на Близнаци; началото на септември, под знака на Дева и началото на декември, под знака на Стрелец. Това важи и за други важни точки в хороскопите които се намират на 8-9-10-11 градус на Риби, Близнаци, Дева и Стрелец.

Алдебаран, Марс и Антарес действат позитивно само, ако човек не се поддава на агресия, гняв, омраза, избягва конфликтите и е със забележителна самодисциплина, сдържаност и търпение.

Може би ще е добре всички да се съсредоточим повече към 91 псалом, както и към повече милосърдие, състрадателност, бдителност, честност и себеконтрол, защото няма никакво значение какво четеш, ако не си с нежно сърце и жертвоготовност.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: