Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Несполуки и проблеми за две зодии днес
Автор: Екип Varna24.bg 10:34 / 06.06.2021Коментари (0)981
© iStock
Дневен хороскоп за 06.06.2021 (неделя) изготвен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


В почивния ден ще ви притесни неочаквано и по ваше мнение безпричинно усложняване на отношенията с делови партньори, на чиято подкрепа възлагахте големи надежди и се надявахте на среща. Деловите разговори ще бъдат неуспешни. Отложете на всяка цена инцидентните срещи, за да си спестите погрешни или критични изказвания заради прибързаност и липса на подготовка. Време е да се вгледате в себе си и да осъзнаете какви чувства изпитвате. Ако не сте семейни и целта ви е съвместно бъдеще без чувства, няма да сте щастливи. Семейните и влюбени в своите брачни половинки ги очакват романтични мигове и сексуални удоволствия, особено приятни с партньор Дева. 

ТЕЛЕЦ

Очаквайте предложение за допълнителна работа, но бъдете внимателни с разходите в почивния ден, защото постъпленията ви през следващата седмица може неочаквано да се забавят. Не давайте заеми на никого, заради ретроградното движение на Меркурий. Във ваша полза е да прекъснете всички ненужни партньорства. Общуването с деловите партньори е рисковано. Отложете срещите си и избягвайте запознанствата. Не изневерявайте на половинката си, само защото сте се усъмнили в изневяра. Сами ще предизвикате реакция, която няма да ви хареса и ще ви отдалечи. Не разчитайте на хармонични сексуални отношения, заради вашето поведение, което е раздразнило интимната ви половинка.

БЛИЗНАЦИ

Несполуките ви преследват още от сутринта в почивния ден, но причината е във вас самите. Примамливо предложение не ви позволява да бързате с положителният отговор, въпреки огромното ви изкушение, защото ще се провалите. Поведението ви, ако е агресивно и нападателно, ще окаже негативно влияние върху хората, които може да се дистанцират от вас. Не е желателно да пътувате. Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимните си партньори, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Проблемите в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие в този ден, заради самовнушението, че не сте достатъчно привлекателни. 

РАК

Предстои ви изпълнен с проблеми и противоречия почивен ден. Отдалечете от живота си хората, които ви потискат и са причина да ви липсва самочувствие, защото по този начин блокират работата ви не само в този ден, а и в бъдеще. Само ако повярвате в себе си ще успеете да победите страхът който непрекъснато подклаждате с песимистичните си мисли и да избегнете евентуални провали. Семейните да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните могат да срещнат своята голяма любов и да бъде щастливи. Ако сте семейни сексът ще ви зареди със сили. 

ЛЪВ

Трудности, които не сте предвидили пречат на срещите ви, от които зависи по-нататъшната ви работа в почивния ден. Отложете ги, за да избегнете провалите, подтикнати и от ретроградния Меркурий. Не рискувайте с провеждането на делови разговори. Бъдете внимателни, за да не отложите разрешаването на проблемите си далеч напред във времето и да не пропилеете шансовете си за успех. Не допускайте проблеми в семейството си. Очертава се възможността за краткотрайно увлечение. Любовта на интимния ви партньор със сигурност ще ви зареди с нови сили. Не пренебрегвайте сексуалните изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.

ДЕВА

Бъдете внимателни при провеждане на разговорите в почивния ден и не прекалявайте с опита да наложите мнението си на всяка цена. Бизнесмените да не бързат с уговаряне на инвестиции при регроградното движение на Меркурий. При работещите в бюджетната сфера се появява нова възможност за повишение през следващата седмица. Успехът ви съпътства, ако сте решили да предприемете делово пътуване. Обсебени сте от мисълта за любимите си хора и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви очакват незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са естествен край на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си.

ВЕЗНИ

Денят е почивен, но не е добър за начинания заради ретроградния Меркурий. Стабилизирайте постигнатото през изминалата седмица. Проведете разговорите, свързани с промени на работното място, които ще осъществите през следващите дни. Всички нови идеи могат да бъдат споделени днес, но е добре да изчакате подходящото време, за да бъдат одобрени. Прибързаността е във ваша вреда. Наложете си търпение. Възможно е новите запознанства в личен план да прераснат в дълготрайна връзка. Ако сте семейни се пазете от изневяра. Не сте единствените, които се отдават на сексуални изживявания със случайни партньори, но днес те ви гарантират инфекции и болести.

СКОРПИОН

Проявете такт и бъдете коректни към колегите си, ако сте на работа в почивния ден. Работата ви спори, въпреки ретроградния Меркурий. Прекалено сте самоуверени и рискувате да си създадете служебни конфликти  и да се провалите в задачите си без да го очаквате заради все още ретроградния Меркурий. Не си мислете, че сте безпогрешни.  Ще се справите със задачите си в ранния следобед, а вечерта намерете време за близките си и за почивка. Появата на бивши ухажьори ще ви създаде проблеми. Самотните ще се радват на романтична среща. Няма да постигнете нищо, ако решите да сте агресивни по време на секса с любимите си хора, особено ако не сте семейни. Ще ги загубите. 

СТРЕЛЕЦ

Подвластни сте на негативно влияние, което може в почивния ден да провали плановете ви без да се усетите. Не рискувайте и не провеждайте разговори с колегите си, защото Меркурий е ретрограден, а вие не сте подготвени с информация, за да сте убедителни в исканията си. Обмислете кога най-безболезнено да прекъснете деловите партньорства, които ви блокират, но не и тези, които могат да са ви полезни в бъдеще. Партньорските отношения  са успешни и ще ви донесат взаимно удовлетворение. Несемейните ще изживеят незабравими романтични мигове и здравословен секс с партньори, родени в Овен или Стрелец. 

КОЗИРОГ

Налага се да приключите със спешни задачи, които сте отлагали до днес. Сторете го въпреки почивния ден спокойно, без нерви и емоции, подкрепени от ретроградния Меркурий. Не давайте непоискани съвети на вашите колеги. През целия ден успехът е с вас, ако не мързелувате и сте активни на работното място. Не се страхувайте от трудностите по пътя си, защото сте в състояние да се справите с лекота и с неочаквано поставените ви отговорни задачи. Време е несемейните да помислят за създаване на семейство, да не отказват покани за развлечения и да се огледат за подходящия партньор. Семейните представители на знака могат да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания. 

ВОДОЛЕЙ

Ако в почивния ден се заемете с рутинните си задължения и отхвърлите изостаналите задачи, ще заслужите възхищението на колегите си, които са ви помолили да помогнете и на тях. Не се захващайте с нови задачи, защото Меркурий е ретрограден, а вие не сте сигурни в кадърността на екипа, който ви помага. Не за изключени измами. Бъдете внимателни при провеждане на лични и делови разговори, за да си спестите разочарованията. Вечерта се пригответе за приятни романтични изживявания. Любовта на партньорите ви липсва, затова се постарайте да си възвърнете хармонията както в чувствата, така и в секса и то още днес. 

РИБИ

Очаквайте приходи, които приятно ще ви изненадат въпреки почивния ден и ретроградното движение на Меркурий. Спазвайте законите на държава и най-вече финансовите и бъдете внимателни, ако точно днес преговаряте, за да не се провалите. Решителността ви, за съжаление граничеща с упорство и инат, няма да ви донесе успех на работното място, ако не я надмогнете докато Меркурий е все още ретрограден. Несемейните са пред своя звезден миг. Очаква ви ново любовно увлечение. Сексът ще ви достави удоволствие, ако чувствата ви са споделени. Ще изживеете незабравими интимни мигове с партньор Скорпион.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: