Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Нети щяла да става колежка на новооткритата си сестра в BTV
Автор: Екип Varna24.bg 09:34 / 14.09.2020Коментари (0)2132
©
Актрисата и певица Нети май скоро ще стане колежка на новооткритата си сестра Александра Кръстева в Би Ти Ви. Информатори на "Уикенд" разкриха, че именно тя е най-вероятното ново попълнение в следващия сезон на шоуто "България търси талант". Според слуховете, я гласят за мястото на Славена Вътова в журито.

Есенният сезон на Би Ти Ви е меко казано постен откъм развлекателна програма. Освен риалитито "Фермата" и неизлъчените до момента епизоди на "Мастършеф", снимани още в началото на годината, телевизията предлага основно турски сериали, с които да разсейва зрителите от проблемите на деня. Затова пък от пролетта се готви да избухне с ентъртейнмънт, а основния гвоздей в програмата според плановете ще бъде "България търси талант". Записванията за кастинг отдавна започнаха, а най-големият въпрос в момента е кой ще влезе в журито и дали ще бъде сменена Славена Вътова, чието място меко казано не е в подобно предаване. 

В телевизията тече усилено пресяване на нови кандидати за журито, като най-вероятно един от тях ще смени миската. Според слуховете, с най-големи шансове за момента има Антоанета Добрева-Нети. Тя има всички качества, необходими за заемането на подобна позиция, тъй като съчетава изявени таланти като певица и актриса, а преди време в шоуто "Денсинг старс" показа, че се справя добре и с танците. Освен това се занимава с йога, източна философия и литература. Основен коз за заемане на място в журито обаче са семейните й връзки. Както е известно, наскоро Нети неочаквано откри, че е сестра на водещата на предаването "Тази събота и неделя" Александра Кръстева.

Оттогава тя и мъжът й Дони бавно, но упорито започват да се присламчват към Би Ти Ви. Това е телевизията, в която Нети първо разказа покъртителната история на своето осиновяване, когато открива, че има живи родители и сестра-тв звезда. След това актрисата бе канена за интервюта в Би Ти Ви още няколко пъти, представи там новия си албум с Дони, а накрая стана дори седмичен коментатор в предаването "Преди обед". 

Мъжът й също е като абониран за интервюта, особено в "Тази събота и неделя", където вече има семейни връзки. По линия на супергрупата "Фондацията" пък той е близък с Иван Лечев – поредно лице на Би Ти Ви, само че в качеството на треньор в "Гласът на България". Самият Дони не веднъж е участвал в програми на телевизията, включително като част от журито на шоуто "Мюзик айдъл" преди години. На Нети също вече се гледа почти като на едно от лицата на Би Ти Ви.

Всичко това я превръща в идеална кандидатката за журито на "Талантите". Смята се, че Славена Вътова е единственият член на съдийската четворка, който е застрашен от изхвърляне. Причината е мощната зрителска съпротива срещу масираното й присъствие в ефир. Това беше и причината тя да отпадне от "Шоуто на Николаос Цитиридис" само след месец работа. 

Но нищо чудно накрая връзките и парите на мъжа й да се окажат по-силни от здравия разум на продуцентите и в крайна сметка Вътова все пак да се завърне на екран. В момента се обсъждат всякакви варианти, а какво ще се реши накрая, все още не е ясно. До около месец-два се очаква да започнат кастингите за участие в "Талантите". Дотогава въпросът с журито трябва да бъде изчистен.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: