Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Невероятен хороскоп за неделния ден! Кои ще са късметлиите?
Автор: Екип Varna24.bg 10:25 / 27.06.2021Коментари (0)965
© iStock
Астроложката Светлана Тилкова-Алена с много интересен  хороскоп за днешния неделен ден. Вижте дали сте сред късметлиите:

 

ОВЕН

Бъдете подготвени за неочаквани служебни проблеми в почивния ден, които предизвиквате сами, без да го осъзнавате. Още от сутринта сте агресивни при общуване с хората от деловото си обкръжение. Вашата самоувереност може да предизвика недоволството на колегите ви, особено ако грешите и исканията ви нямат покритие с реалността.

Пазете се от контакти с представители на противоположния пол. Запознанствата ще са разочароващи и ще ви наранят. Не допускайте сексуални контакти, ако не сте се опознали добре с новите си партньори. 

ТЕЛЕЦ

В почивния ден подхождайте разумно към проблемите си на работното място и търсете правилните решения, за разрешаването им, дори и да ви е трудно. Ще блеснете пред вашите колеги с възможностите си. Ще се справите както винаги отлично със задачите си, но не и ако сте решили да се правите на незаменими и да отказвате помощ, когато ви е необходима.

Семейните двойки ще преживеят сложен период на изпитание на отношенията. Възможно е много от тях да са неподходящи и да се решат на раздяла. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор, само защото не искате да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате наранени. 

БЛИЗНАЦИ

Днес,  въпреки че деня е почивен е във ваша полза да работите над бъдещите си планове, както и да обмислите нови възможности за работа. Не допускайте преумората да ви навреди, а вечерта си почивайте. Ще имате предложения за задгранични пътувания, свързани с разширяване на бизнеса ви.

Очаквайте нови делови задгранични познанства. Изпаднете ли в крайности ще усложните  личния си живот и ще изживеете любовни разочарования. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията на интимната ви половинка. Романтичните мигове и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили. 

РАК

Пътувайте без притеснение, дори и ако за почивния ден не сте планирали командировка или посещения на роднини. Срещнете се с хора, чрез които да обмислите отдавна обсъденото, но изчакващо времето си разширяване на дейността си, ако сте заети в сферата на частния бизнес.

Професионалните ви задължения изискват пълната ви концентрация. Бъдете внимателни с хората, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните ще срещнат мечтаната половинка. Не бързайте да стигате до леглото. Не сте се опознали с новото си увлечение. Сексът може да се окаже верига за цял живот.

ЛЪВ

Помислете в почивния ден за нови възможности за интелектуално обогатяване, ако усещате празнота в знанията си или сте решили да се изявявате в нова професионална сфера. Бъдете винаги в крак с новостите. Допълнителни знания ви носят полза. Материалните ви успехи са повод за клевети от страна на ваши неприятели.

Не им обръщайте внимание! Ще изживеете неочаквано романтично приключение, но внимавайте с контактите и новите запознанства. Ако сте в настроение и не се чувствате изморени, сексът с любимите ви хора ще ви създаде незабравими изживявания.

ДЕВА

Амбицията ви в почивния ден дразни вашите колеги и е причина за обтегнатите ви отношения, въпреки че няма причина. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност са повод да се чувствате неразбрани, но в същото време тайничко ви се възхищават. Помислете за новите възможности за интелектуално обогатяване.

Ще се радвате на неочаквани, но желани романтични приключения, които ви носят доволство и спокойствие. Не се надявайте сексът да премахне проблемите ви с любимите ви хора, особено ако те нямат желание за това. 

ВЕЗНИ

Пред вас е успешен, но и почивен ден, в който можете да осъществите част от професионалните си планове. Работете уверени във възможностите си и не спорете с вашите колегите си. Не е изключено да сте разсеяни и бързо да забравите и да изоставите професионалните си задължения заради покана на делови обяд.

Постарайте се да не наранявате любимите си хора с нежеланието си да бъдете вечерта с тях и да си създадете романтична обстановка. Ако сте уморени тактично кажете, че не сте във форма за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Усамотете се, вместо да изпадате във властта на емоцията и да се карате с всичките си колеги заради неприятни срещи, на които сте длъжни да присъствате. Денят е почивен и ви носи успех в деловите разговори. Въпреки проблемите имате възможност за успешно завършване на най-важните задачи, с които сте се натоварили.

Ако не сте семейни се напрегнати и притеснени, защото нямате представа как да спечелите вниманието на харесван човек, който ви е завладял изцяло и ви пречи да вървите по пътя си. По-добре не бъдете настойчиви, а изчакайте Съдбата и интуицията ви да посочат подходящия момент.

 

СТРЕЛЕЦ

Няма да ви липсват негативни емоции на работното място, въпреки че деня е почивен. Ще се наложи да се справите с трудности, породени от ваши пропуски. Подхождайте разумно към възникващите проблеми. Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си, въпреки че денят не ви носи успехите, на които се надявахте.

Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимните си партньори, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Не се опитвайте да привлечете обекта на чувствата си чрез сексуални преживявания, защото може изобщо да не си допаднeте в леглото. 

КОЗИРОГ

Убедени сте в правотата си на вашето работно място, но мислете и за възможни ваши погрешни представи. Ако сте достатъчно упорити в почивния ден ще имате успех в начинанията. Не позволявайте на емоцията да блокира работата и отношенията с вашите колеги, които са добронамерени към вас.

На работното си място се справяте отлично. След работа се приберете у дома. Вечерта се отдайте на романтични мигове с любимите си хора. Сексуалните удоволствия не бива да отиват на втори план, защото ще ви помогнат да се заредите със сили и с добро самочувствие. 

ВОДОЛЕЙ

Успоредно с успехите ви в почивния ден са възможни и неочаквани обрати, които са предизвикани от странични фактори. По-добре не взимайте важни решения. Запазете спокойствие на работното място. Не спорете с колегите си. Избегнете противопоставянето им и отказът да ви помагат при необходимост.

В професионален план успехът няма да ви изостави. Не допускайте неочакван спор с брачната или интимна половинка да нажежи обстановката до скарване. Ако запазите хармонията в отношенията си, вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия, които ще ви заредят със сили. 

РИБИ

Бъдете самокритични в почивния ден, но ако се налага и умерено критични, за да не ви вреди немарливостта на ваш колега. Осъзнайте негативните си качества. Ще се наложи да разрешите възникналите проблеми на работното си място, които не са от днес, но не ви се занимаваше с тях.

Отложете планираното делово пътуване, ако пречи на професионалните ви задължения и планове. Работата ви спори, въпреки че не сте във върховата си форма. Не се опитвайте да изяснявате проблемите с любимите хора. Каквото и да кажете, ще е във ваша вреда и ще ги отдалечи от вас. Не ревнувайте, причина няма. Денят не е добър за интимни отношения. Откажете се от секса.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: