Незабравимият сериал "Д-р Куин Лечителката" ще има нови епизоди

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:23 / 10.10.2019
1256
Един от емблематичните сериали за 90-те несъмнено е "Д-р Куин Лечителката". Култовата продукция е заснета в периода между 1993-1998 г., но продължи да се излъчва в световния ефир години след това.

Актрисата, която се превъплъти в ролята на любимата лечителка, Джейн Сиймор, издаде в интервю, че е създадена нова невероятна концепция за продължение на поредицата. Самата д-р Куин потвърди, че е потънала в работа, за да се възроди сериалът, 26 години след официалното му начало.

Джейн Сиймор добави още, че в момента текат преговори сериалът да намери място в платформата Netflix. А когато бе попитана дали образът на д-р Куин ѝ липсва, тя шеговито отговаря: "Всъщност, не ми липсва особено, тъй като целият ми гардероб е пълен с нейни дрехи.“ 

Джейн Сиймор добавя още, че продължава да поддържа приятелски отношения с останалите актьори, станали част от култовия сериал.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).