Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Николаос Цитиридис: Дано никога не стана като Слави
Автор: Екип Varna24.bg 10:00 / 09.05.2022Коментари (0)823
©
"Дано никога не стана като Слави. Не че нещо, ама постоянно ми казват: "Копеле, никога няма да станеш като Слави", ами да, и добре, че е така." Това каза от сцената на "Комеди клуб" водещият по Би Ти Ви Николаос Цитиридис, който се върна след пандемията и за един ден събра три представления за желаещите. В тях симпатичният Нико разказа живота си през призмата на смеха, като не пропусна и най-щекотливата тема - жените му.

"Имам някакво проклятие в живота си с жените. То е свързано с това, че когато се разделя с момиче, веднага след това тя си хваща човек, с когото има дълга и щастлива връзка. Та аз съм последната грешка на жените", започна Цитиридис, а препълнената зала избухна в смях и ръкопляскания.



"Истината ви казвам - първата ми най-дълга връзка беше шест години и тя завърши с годеж. Обикновено годежът завършва със сватба, но ние приключихме дотам. Това беше. В моя случай какво се случи - шест месеца по-късно тя тръгна с моя най-добър приятел. И сега, по-късно, те вече очакват първото си дете, ще се женят скоро, а аз какво - изкарвам пари от тяхната история", с усмивка споделя Цитиридис.

Веднага след нея той имал интелигентно гадже, което бързо го оставило, тъй като "беше много умна, но пък после си хвана момче и четири години беше с него".

"Това вярно си е проклятие. А съм имал и други моменти - спах с едно момиче и на следващия ден пък тя се омъжи. Е, не знаех де, но и това нямаше да ме спре", продължи Нико, като накрая на женските му неволи осветли малко и последното си гадже. "Е, вече имам гадже, което е хипохондричка. Заклевам се, по време на пандемията най-секси бях, като бях с маска до нея. И да, може да сме на плажа, да е топло, но тя винаги: "Ох, течение става отнякъде. Та животът ми е по Шекспир от няколко месеца, но съм щастлив", смее се Цитиридис.

В продължението на историята за живота му той разказва как на 19 години започнал да работи на строеж, за да има пари за цигари. Има-няма известно време и почнал да оплешивява. "Носех календарче на Гунди в портмонето си и бях вече детски аниматор. И да ви кажа, децата са едни добри лъжци, защото ние ги правим такива. Това, че едно дете лъже, че не е откраднало играчката, е абсолютно същото, като един възрастен каже, че не е откраднал държавния резерв.

Тъпотията е една и съща, мащабите са различни", продължава водещият, който след тази работа е започнал като журналист. "После ме взеха в телевизията. И аз не знам как попаднах там, да ви кажа, но съм много щастлив. И всеки път, където и да отида, все някой иска да ми е приятел и да ми дава "безплатно" някои неща. А аз най-харесвам да съм водещ в секса, не в телевизията, защото две минути тъкмо си започнал и казвам: "Това беше всичко за днес, благодаря", приключи Цитиридис, а залата избухна в аплодисменти.



Да гледат изпълнението на Нико бяха дошли режисьорът Димитър Коцев - Шошо, певецът Рафи, Боряна Братоева и много други.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: