Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Николета Маданска свалила Венелин Петков с интересен трик
Автор: Екип Varna24.bg 16:41 / 30.08.2021Коментари (0)2464
©
Николета Маданска май е на път да смени попрището. Откакто е в майчинство, журналистката се е отдала на голямата си страст – сладкарството. Тя сподели в социалната мрежа, че всеки месец приготвя торта с различен вкус, за да отбележи порастването на сина си Йоан. Чаровната блондинка възнамерява да спазва този ритуал, докато момченцето навърши 1 годинка на 22 ноември.

"Много обичам да правя сладкиши. Това е мое хоби от години, а мечтата ми преди телевизията беше да имам собствена сладкарница. Тортите за месечинките на Йоан приготвям с особен сантимент. Старая се всеки път да са различни - чийзкейк с бял шоколад и малини, морковена с ананас, чийзкейк с лайм, брауни с горски плодове, кейк с тахан и банани, медена с праскови и маскарпоне. Голяма част от рецептите са от любимата ми готварска книга", разказва Николета.

Навремето тя зарязала идеята да има сладкарница заради работата си на тв водеща в Би Ти Ви, но не изключва възможността някой ден да сбъдне тази своя мечта. Журналистката не пести усилия и всеки ден се завърта в кухнята  - освен сладките изкушения, нейна гордост са и италианските специалитети, които приготвя. Интересна подробност е, че точно с готварските си умения Маданска успяла да свали мъжа си Венелин Петков, който по онова време се водеше неин шеф в Би Ти Ви. Запознати твърдят, че усмихнатата блондинка направила първата крачка към по-сериозно обвързване, като го поканила на уж приятелска среща в дома й. Обещала да му приготви най-вкусния десерт, след който да си оближе пръстите. Както стана ясно по-късно, успяла е да го впечатли не само със заложбите си на кулинар. 

Николета и Венелин станаха родители преди 9 месеца. Журналистката роди малкия Йоан в края на ноември миналата година и оттогава е на върха на щастието. Тя се хвали, че момченцето е изключително спокойно и спи по цяла нощ. "Бебе като по учебник!", доволна е гордата майка. 

Много жени страдат от следродилна депресия и признават, че трудно свикват с новия начин на живот, но не и Маданска, която извадила късмет с кротко дете. "Аз съм била такава и тайничко се надявах Йоан да прилича на мен. Ако трябва да съм честна, с баща му не разбрахме какво са колики и безсънни нощи. Бременността ми също протече леко. Все очаквах да ми се гади, да ми се ядат определени храни, да ме боли кръст, да ми отичат краката – неща, от които се оплакваха мои познати, но на мен не се случиха. Ралността се оказа по-хубава от очакванията!", разказва журналистката за трепетите на майчинството. И допълва, че е готова за още едно бебе, при това в най-скоро време. Категорична е, че иска да има две деца преди да навърши 40 години.

Николета е признавала пред свои близки, че не бърза да се връща на работа. След като мъжът й бе отстранен от поста директор на Би Ти Ви новините, желанието й да се завърне в нюзрума съвсем се изпарило. В момента блондинката е в майчинство, което ще се удължи, ако забременее повторно. Тя била твърдо решена да не отлага момента за далечно бъдеще.

Говори се, че връзката на Маданска и Петков напоследък процъфтявала. Преди да срещне настоящата си любима, 49-годишният телевизионер бе съсредоточен в кариерата си и не мислеше за наследници, но после пренареди приоритетите си. След като го уволниха от Би Ти Ви, Венелин осъзна, че работата не е всичко и времето със семейството е най-ценно. Николета и Венелин няколко пъти бяха пред раздяла, но успяха да изгладят различията си, а синът им Йоан ги сближи. Хора от обкръжението им казват, че и двамата са много трудни характери, обичащи да налагат мнението си, ала в името на любовта и хармонията съумели да направят много компромиси.

Освен че се е отдал на бащинството, бившият шеф на Би Ти Ви новините е станал и много активен в социалната мрежа, откакто го отстраниха от телевизията. Той всеки ден качва снимки и коментира актуалните теми от седмицата. Публикува и лични кадри с жена си и бебето – нещо, което преди не си позволяваше. Все още не е ясно къде Петков ще продължи професионалния си път, след като от Би Ти Ви го натираха. Появиха се слухове, че иска да гради политическа кариера, но те бяха опровергани. Говори се също, че може да пробва късмета си в чужбина. Журналистът е намеквал, че има оферта от световна медия. Според негови колеги става въпрос за работа в Америка, където Венелин има добри позиции още от студент. Ако наистина замине за САЩ, по всяка вероятност Николета и бебето ще го последват, пише "Хотарена".



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: