Николета готова за второ дете: Да, вече го искам!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
17:02 / 22.02.2018
10069
Николета Лозанова за първи път разкри подробности около раждането на Никол - дъщеря й, която вече е на 6 години. "Раждането беше леко, секцио по лекарска преценка, но ме изненада няколко дни по-рано от планираното. Наложи се сама да стигна до болницата и после да съобщя щастливата новина на близките ни с Валери. Имах здравословни проблеми няколко дни по-късно, които застрашаваха живота ми, но докторите овладяха състоянието ми и слава Богу и аз, и Никол бяхме добре".

Плеймейтката не конкретизира какво точно се е случило с нея, но е благодарна на съдбата, че е благословена да бъде майка. И е категорична, че най-трудните моменти от майчинството са онези, в които детенцето е болно. Независимо дали говорим за настинка или нещо по-сериозно, Николета казва, че в подобни моменти сякаш светът свършва за майката, която е много по-сенситивна и фаталистично настроена.

"Душата ми е свита, а гледката на детето ме смачква - искрена е тя. Тогава дори аз, която съм много спокойна, не мога да се позная. Пътите, в които сме били в болница, са най-кошмарните ми спомени и съм убедена, че всяка майка ги изживява така".

В момента майка и дъщеря живеят заедно в Кипър, където Никол се чувства много щастлива от това, че не ходи на градина и прекарва всяка минута с майка си. Николета наскоро обяви, че е готова отново да стане майка, а ето какво обеща сега в "36,6 за мен", ако това стане реалност: "Да, вече го искам и вярвам, че скоро ще бъде факт, дай, Боже!

"Няколкото килограма в повече ни най-малко не ме притесняват, даже смятам, че придават допълнителен чар, но ще бъда модерна, съвременна бременна жена. Познавайки се, не страдам от комплекси, заради които да изпадна в нелегалност, напротив, бих направила всички ви съпричастни с моето щастие, чрез много споделени кадри с бременното ми коремче".


Виж коментарите (4)

Още по темата (412):
06.01.2019 Сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско от Варна: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП Брадър"
19.09.2018 Варненката Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов си взе жена за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).