Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Николина Чакърдъкова със зрелищен концерт в "Камчия"
Автор: Екип Varna24.bg 15:57 / 26.07.2018Коментари (0)2108
©
В Амфитеатъра на Санаторно-оздравителния комплекс "Камчия“, Николина Чакърдъкова и Неврокопският танцов ансамбъл изнесоха зрелищен концерт, в който показаха и най-новия си спектакъл.

"Все си мислех, че няма местенце в България, на което да не сме били, но се оказа, че не сме били в "Камчия“. Когато пристигнах тук загубих ума и дума! Останах много приятно изненадана от прекрасната  природа, съчетана с красиво море и големия Амфитеатър подходящ за изнасяне на всякакви спектакли и концерти“, сподели Николина Чакърдъкова.

Една от най-обичаните български народни певици спечели публиката със своята топлота и любов и от началото до края на концерта се извиваха големи български хора. Близо час и половина гостите на комплекса пяха, танцуваха и се наслаждаваха на вълшебния концерт. "Още когато започвах да пея никога не съм си мечтаела да бъда звезда или популярен човек, единствената ми мечта беше, когато пе,  на хората да им харесва и да се чувствам потребна“, допълва още певицата.

На концерта присъстваха и много деца – участници в детските лагерни смени, които с нетърпение очакваха да се снимат и да вземат автограф от известната народна певица. Част от тях дори й споделиха, че тренират народни танци и пеене, а срещата им е била мечта за тях.

"Това, което искам да кажа на младите хора, които са решили да се занимават с българска народна музика е, че трябва да са упорити, да имат правилната стратегия и най-важното – да обичат публиката и да работят за нея. Щом ние сме успели значи всеки друг може също“, допълни Чакърдъкова.

За завършек на концерта любимата народна певица изпя една от най-известните си песни "Сватба е“, а нестихващите аплодисменти на публиката трогнаха Николина Чакардъкова и талантливият й ансамбъл.

"Мислех на 50 години да спра да пея, казвах си стига толкова, вече 20 години съм на голямата сцена. Догодина правя 50 години и като виждам каква потребност имат хората от нас и ние от тях, си казвам – ще се откажа на 60“, признава емблематичната българска певица, която две години подред пълни зала "Арена Армеец София“.

Разположението на Амфитеатъра, който се намира в непосредствена близост до морето и красивата природа на "Камчия“, красивият морски залез, откритото небе и светлинните ефекти, допринесоха за това,спектакълът да се превърне в незабравим празник.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: