Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Nostrabet: Какви еСпортове можем да играем в Inbet online
Автор: Екип Varna24.bg 17:02 / 07.04.2023Коментари (0)1296
©
Електронните спортове са един от най-бързо развиващите се сектори в индустрията с онлайн залози. Този вид спортове стават и все по-популярни и харесвани. Интересът към тях е голям и от страна на българските почитатели на залози. Затова повечето онлайн букмейкъри разполагат със секции за eSports. Такъв раздел ще намерите и в Inbet online, който е самостоятелен. В него ще можете да се насладите на високи коефициенти и разнообразие от видео игри и маркети за залози. Към предимствата ще изтъкнем и че почти всички стандартни бонуси за Спорт, важат и за залози на еСпортс. Операторът предлага още и популярната функция за Затваряне на залог. 

Електронните спортове са истински феномен, който генерира все повече приходи. Те отдавна навлязоха на българския пазар за залози. В България има професионални състезатели, които играят за чуждестранни отбори. Те участват в много престижни турнири и състезания, които са придружени с големи наградни фондове. Наличието на български играчи, които играят професионално видео игри, допринася за нарастването на интереса към електронните спортове. 

В платформата на Ин Бет секцията с еСпортове е добре заредена. Феновете на тези спортове ще открият 11 от най-популярните игри в сектора. Сред тях са CS: GO; FIFA; League of Legends; Dota 2; Star Craft; Call of Duty; Rainbow Six; Arena of Valor; King of Glory; Overwatch и e-Basketball. В раздела има и събития за предвиждане от различни турнири, които предизвикват интерес в световен мащаб. При избора на електронен спорт от менюто, пред играчите ще се появят всички активни събития. Те могат да включват различни битки, състезания от световни и регионални шампионати, кибер арени на живо и други. Някои от събитията продължават дълго, докато други приключват за 10-15 минути, като например мачовете от ФИФА.

Брандът предлага и залози преди началото на мачовете, както и на събития на живо. За част от Live събитията има налично пряко предаване. То се осъществява чрез видео платформата за стрийминг - Twitch. Събитията на живо са достъпни и за да се гледат не се изисква създаването на профил в сайта. Инбет е осигурил за своите клиенти и високи коефициенти за залози на eSports за почти всички видео игри. Ставките са атрактивни и са над средното ниво за пазара.

За удобство на играчите, сайтът на inbet предоставя списък с предстоящите и интересни събития в електронните спортове. Отделната подкатегория се намира в менюто точно под търсачката и върху нея е изобразен джойстик. След като бъде избрано събитието, клиентите могат да направят своите прогнози и да създадат електронен фиш. Това става по същия начин, както при спортните залози - избират коефициент, маркет, дали залогът да е единичен, в колонка или система и сума на залог. Има възможност да се приемат и промени в коефициентите, които са настъпили по време на избор на събития. Фишът може да се проследи в секцията “Моите залози".

Хазартният оператор посреща своите клиенти с разнообразни пазари за залози за различните събития. Например, ако изберете да залагате на мачове от FIFA, тогава маркетите са много - краен изход, брой голове, точен резултат, кой ще спечели първо полувреме, първи голмайстор в мача и други. Ако пък искате да направите предвиждане за дуел в Counter-Strike, ще можете да прогнозирате краен победител, общо карти, спечелил първа карта, успех с хендикап и още редица опции. За да залагат на електронни спортове в сайта на In Bet, играчите трябва първо да се регистрират и след това да направят минимален депозит в размер на 10 лева.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Алексей Навални почина
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (418) 14%
Добре, но можеше и по-добре (398) 13%
Не се справи (581) 19%
Пълна трагедия (1619) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: