Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Нов професионален връх ще покори една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 09:11 / 10.09.2020Коментари (0)1170
©
Дневен хороскоп за четвъртък, 10.09, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Бъдете коректни, честни и отговорни в отношенията си към хората от вашето обкръжение. Ако се налага да сте на работното си място ще се справите изцяло със започнат проект, от който зависи бъдещият ви успех. Разчитайте преди всичко на вашите знания. Не прекалявайте с хвалбите, защото ще пропилеете шансът да промените живота си заради намесата на ваши неприятели. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Внимавайте, защото ако сте семейни може да ви хванат в изневяра. Няма да се почувствате добре, ако се отдадете на сексуални удоволствия със случайни партньори заради ината си.

ТЕЛЕЦ

Може да се наложи да работите до обед, а след това, за ваша неприятна изненада, да ви изпратят в командировка, която не сте планирали. Не бива да се притеснявате от този факт. Завършете задачите си доколкото ви е възможно. Много внимателно се отнасяйте към своите служебни задължения. Не разчитайте на помощ от колегите си. Разправии непрекъснато ще ви напомнят за себе си, подтиквани от вашите необмислени действия за изясняване на отношенията, създаващи конфликти в семейството. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Причината е в нежеланието ви да се откажете от компанията на приятели, заради които пропускате сексуалните мигове.

БЛИЗНАЦИ

На вашето работно място са възможни проблеми, заради трудности, породени от желанието ви да спечелите повече. Не спорете инатливо с тях, за да не си развалите отношенията. Ще се наложи да провеждате продължителни и досадни телефонни разговори с вашите делови партньори, но няма как да ги откажете. Внимавайте, да не навредите на личните си отношения, защото сте склонни да създадете проблеми с поведението си. Искате да се отдадете на сексуални удоволствия, но сте пропуснали да изясните недоразуменията с вашия партньор.

РАК

Напрегнати сте без причина, притеснени от скорошни ваши необмислени действия. В същото време ще осъзнаете, че сте вложили парите си разумно в предложената ви инвестиция и нямате повод за безпокойство. Начинанията са успешни, ако не сте прибързани и сте ги обмислили предварително. Не сте в настроение за разговори с брачния си или интимен партньор, защото сте уморени и напрегнати, но отказвате да споделите причината. Това ви отдалечава от любимите ви хора и от сексуалните удоволствия. Не ги пропускайте, защото ще съжалявате.

ЛЪВ

Днес сте задължени да създадете ваша лична работна група и да поставите началото на новия си проект. От вас зависи да подберете правилно вашия екип. Ако имате намерение да направите промяна във вашата фирма, не провеждайте разговорите, защото не сте се подготвили добре. Разправия с брачния партньор, предизвикана от вас, няма да завърши във ваша полза. Рискувате да се разделите, при това заради нежеланието ви да се съгласите с гостуването на негови роднини. Сексуалните ви отношения са в пълен застой, което вреди на психиката и здравето ви.

ДЕВА

Не са изключени срещи и разговори, които целят да ви провалят на работното си място. Не споделяйте плановете си. Ако се занимавате с бизнес, няма да липсват измами и разочарования, заради опити да попречат на успехите ви, но ще избегнете всичко това, ако се отнасяте сериозно към служебните си задължения. Разрешете проблемите в личния си живот, но като осъзнаете и своите грешките и не само ги поправите, а и се извините на половинката си. Възвърнете си любовта и хармонията в семейните отношения, колкото и трудно да ви се струва да надмогнете ината си. 

ВЕЗНИ

Проведете планираните делови разговори и насрочените срещи с хора, които търсят помощта ви. Следобед имате възможност да проведете срещи с вашите колеги. Претоварени сте с работа, която се налага да вземете за довършване в дома си, заради очакваните финансови успехи. Семейството ви очаква повече внимание от вас. Не го лишавайте от присъствието си заради заетост. Не забравяйте, че чувствата трябва постоянно да бъдат разпалвани. Сексуалният ви живот не е това, което очаквате. Причината е в преумората, която ви вреди на либидото.

СКОРПИОН

Впечатляващо активни сте на работното си място. Всички задачи, които сте планирали, ще ви донесат положителни резултати. Пътуванията ви носят очаквания успех. Имате възможност да увеличите приходите си и да дадете насоки за правилни действия на вашите нови колеги или стажанти във вашата фирма. Щастливи сте в личния живот. Хармонията в личните отношения ви зарежда със сили и с желание да сте още по-обичани. Вечерта ви очаква романтична вечеря, последвана от незабравими сексуални мигове. Денят не е добър за сключване на брак.

СТРЕЛЕЦ

Очакват ви промени, от които е добре да се възползвате, особено от деловите. Разкрийте неподозирани възможности на работното си място и ще спечелите нови привърженици на вашите проекти. Трудностите са преодолими, стига да не се притесните. В състояние сте да се изправите срещу конкурентите си, но е по-добре да отложите този момент за следващата седмица. Прекалено сте уверени във верността на интимния си партньор и пропускате заплахата, надвиснала заради ваши неприятели, които искат да навредят на отношенията ви. Не изяснявайте отношенията си докато сте в леглото и сте се отдали на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Трудностите възникват заради вас, но са повлияни и от странични фактори, появили се в живота ви неочаквано. Подвластни сте на желанието да подобрите финансовото си състояние, но днес това няма да е лесно. Не давайте обещания, че ще строите нов дом или ще се включите в строеж на ваш офис, за да не се окажете измамени от хората, които предлагат уж изгодната офертата. Не пренасяйте проблемите си от работата у дома, за да не навредите на отношенията с близките си, които изпитват досада от вашето отдалечаване, осезаемо дори и за вашите приятели. Зарадвайте половинката си със сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете умерени в действията си на работното място, дори и ако имате проблеми с вашите колеги и държите да си кажете мнението. Промените ви изненадват още преди обед. Не сте подготвени за тях. Предпазвайте се от грешки. Обмислете бъдещите си планове. Време е да започнете разговори за осъществяване на проекти, чието начало ще поставите в края на месеца. Брачният ви партньор се съмнява в чувствата ви, затова се постарайте да му докажете, че няма причина за притеснение. Не се надявайте,  че ако се отдадете на сексуални удоволствия разправията ще ви се размине.

РИБИ

Стабилизирайте постигнатото на работното място и не правете опити да започвате новите задачи в този ден. Помогнете на колегите си да завършат в срок работата си. Не е възможно да направите скок към нов професионален връх. Приемайте смело всички предизвикателства, които ви поднася този ден. Семейните ви отношения са хармонични. Не ги съсипвайте с ината си. От вас зависи да ги съхраните. Ако не сте семейни, днес ще срещнете подходящ партньор и ще се влюбите безумно. Не бързайте със сексуалните удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: