Нова изненада на музикалната сцена от Варна! Момче пробва да надмине Гери-Никол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (14)
12:18 / 01.08.2018
11255
Съвсем неочаквано млад изпълнител от Варна избухна с продукция, достойна за най-големите музикални телевизии. Танци, еротика, страст, цветове и изключителен стил, съчетан с най-модерното звучене в музиката на младите. Светослав Стойчев с псевдонима Da Prime показа нещо уникално и различно. Хибрид с модерно и различно звучене, който може да провокира интереса на младите, но и да нажежи до ярост най-активните хейтъри. Интересното е, че продукцията няма нищо общо с редовните заподозрени. Продуцентският екип се е погрижил клипа да е обезпечен с водещи модели и експерти от много високо ниво. Видимо се отличават елементите на еротична хореография, водени от световно известния Александър Манчев. В клипа участват няколко стилиста и хореографа, от които най - популярна е Индира Касимова, която от дълги години работи съвместно с Графа.

Идеята за създаването на песента възниква през пролетта на 2018 г., когато Светльо се обръща към продуцента Георги Костов. От идеята до реализацията минава доста време, но Светльо е упорит и не се отказва.

“Постарахме се да разберем младежа. За мен тази музика в началото беше непонятна, но трябва да дадем път на младите под 20. Стандартните изпълнители и техните протежета са изчерпани. Короната им се клати стабилно. Слушаме едно и също вече много години. Единственият сериозен пробив беше на Гери-Никол. Време е и за момче. Взели сме филмов режисьор, най-добрият българин в Европа за еротика, най-добрите хореографи, камери, костюми, сцени. Правим го за всички за всички тези, които харесват и тези които не харесват" заявява продуцентът.


Виж коментарите (14)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).