Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Новият игрален оператор Mr Bit с изобилие от опции за футболни залагания
Автор: Екип Varna24.bg 15:24 / 22.02.2024Коментари (0)1284
©
Mr Bitе поредният чуждестранен букмейкър, който стартира в България. Хазартният оператор е доказал се в Европа и има добра репутация. MrBit предлага много хазартни продукти, сред които и спортни залагания. В спортната секция най-голямо е разнообразието от футболни залози. Във футболното меню на букмейкъра ще видите голям брой турнири и лиги, като Висша лига, Серия А, Първа Бундеслига, Шампионска лига, Лига Европа и много други. Нека обърнем внимание на това какви са опциите за футболни залагания в новия бетинг сайт за родните играчи.

Когато отворите футболна среща в Mr Bit онлайн, за да видите всички налични пазари, то ще ви направи впечатление колко добре са групирани селекциите за улеснение на потребителя. Имате раздел основни залози, където са популярните футболни пазари с коефициентите за тях. Букмейкърът предлага за залагания 1Х2, Общо голове, Първи гол, Двата тима да вкарат, Хендикап, Последен гол, точен резултат, Първо/Краен и др. популярни футболни залози. Може да се каже, че тук са вмъкнати опциите, които най-често се залагат. Но разбира се, вие може да сте друг тип играч и да търсите алтернативни пазари. Спортният букмейкър на Мр Бит има много такива.

Футболните мачове от водещите първенства имат бързи пазари, където може да прогнозирате какво ще се случи за 10 минути в мача или за 15 минути. Например ще води ли някой в резултата до 10-ата минута в мача. Mr Bit предлага и доста пазари за играчи. На разположение са опции за първи голмайстор в мача, футболист да вкара по всяко време, а също така има и опции за удари на играч, жълти картони и други атрактивни селекции.

В секцията Други за мач от Висшата лига например, Мр Бит е включил доста интересни предложения като: Общо удари за отбор във вратата, Общо удари за отбор в мача, Метод на първия гол, Отбор да спечели след обрат, Да има дузпа в мача, Автогол в мача и други екстравагантни пазари на високи коефициенти.

Пазарите за 1-во и 2-ро полувреме са в отделни секции на футболните срещи в Мр Бит. За всяко отделно полувреме можете да прогнозирате кой отбор ще спечели, общ брой голове, хендикап, равенство няма залог, само един от отборите да вкара или да запази суха мрежа. Освен тези възможности, новият бетинг сайт за България предлага и много пазари за корнери и картони. Общ брой корнери в мача, корнери за отбор под/над, четен/нечетен брой ъглови удари, отбор да има повече картони, отбор с първи картон и да има изгонен играч в срещата са само част от селекциите. Към всички тези опции трябва да споменем също, че хазартният оператор предлага и нашумялата функция Създай залог – сами може да изградите залозите си на футболна среща, което е още една допълнителна възможност.

Както виждате, в Mr Bit BG има стотици възможности за залози на футболни мачове. Няма съмнение, че това ще бъде предпочитан букмейкър от любителите на футболните залагания в България.

Насърчаваме култура на отговорна игра сред всички потребители, напомняйки, че хазартът трябва да се възприема като забавление, предназначено за възрастни.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Изграждане на Национална детска болница в София
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Парламентарни избори 2024
Енергийна криза
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: