Новият сезон на "Един за друг" започва с голяма изненада

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:32 / 04.02.2023
7532
Истинска любов, положителни емоции, но и изпитания за силата на чувствата очакват зрителите на NOVA тази пролет с четвъртия сезон на най-романтичното предаване в телевизионния ефир "Един за друг“. 

Незабравимо приключение очаква новите участници в риалити формата, нетърпеливи да тестват силата на отношенията си, за да докажат, че заедно са непобедими. За успешното изпълнение на мисията отново ще следи чаровният водещ с неподражаемо чувство за хумор Емо Чолаков, който за първи път няма да е сам, а ще бъде в звездна компания. Любимият актьор Краси Радков и прекрасната му съпруга Станислава Ганчева ще се включат в шеметно предизвикателство, за да убедят, че любовта е над всичко.

"Зрителите не са виждали толкова много любов. Първото доказателство са звездното семейство, което ще бъде част от новия сезон. Краси и Станислава са живият пример, че силата на чувствата може да устои на времето и житейските обрати. Очаквайте големи изненади, започваме в месеца на любовта – февруари, по NOVA“, сподели водещият на предаването Емо Чолаков.

Интересът за участие в най-положителното предаване в телевизионния ефир е огромен и тази година. В атрактивния каст влизат повече от интригуващи двойки с любопитни житейски истории, част от които с богат семеен стаж, но и с голямо желание за екстремни преживявания. Те ще тестват не само колко добре се познават, но и дали притежават необходимите физически и психически качества, които могат да им осигурят победата – адаптивност, креативност, пресметливост, бързина и сила. Това, което обединява всички, е истинската любов, мотивацията за победа и желанието да покажат, че са създадени един за друг.

В първия сезон на формата "Един за друг“ две двойки си завоюваха победата - Искра и Йордан, и Елена и Пламен, а във втория - Тяна и Иво решиха да споделят наградата си с младата двойка Тина и Миро. Миналата година от любимото семейно предаване последни си тръгнаха Симона и Борислав.

Кои ще бъдат новите претенденти за наградата и на какво ще бъдат готови, за да покажат любовта си един към друг?

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).