Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Нож в гърба! Михаела изневери на гаджето с бившия?
Автор: Екип Varna24.bg 21:28 / 25.07.2022Коментари (0)1241
©
Михаела Маринова е скъсала с футболиста Александър Дюлгеров заради старото си гадже – музикантът Иво Добрев. Това са най-пресните слухове в светските среди. Младата певица никога не е спирала да се среща с бившия си. Тя поддържала контакти с него уж по работа. Това обаче в крайна сметка е довело да раздялата й с Александър, пише "Уикенд". Футболистът беше официално гадже на Михаела Маринова в продължение на близо 4 години.

Тя се залюби с него след като скъса с колегата си Иво Добрев. Тогава младата певица беше едва 20-годишна. Тя бързо напусна жилището на родителите си, за да се премести при футболиста, като обаче не спря да се среща и със своя бивш любим. Тъй като и двамата имаха договор с продуцентката Саня Армутлиева след участие в музикалния формат на Нова тв "Х Фактор", продължиха да работят заедно.

Иво е съавтор на много от парчетата на Михаела. Точно когато тя се събра с Александър, се заговори, че той също има ново гадже – актрисата Мария Бакалова, която се е снимала в негов клип. Покрай работата двамата се харесали и започнали да се срещат. Тогава Мария все още е студентка и никой не подозира, че й предстои заминаване за Холивуд, световна слава и номинация за Оскар.

Връзката й с музиканта не е дълга, но е послужила за основание на футболиста да не ревнува Михаела от бившия й любим. Репортери неведнъж са засичали Маринова да се разхожда из софийските улици в компанията на Иво. Звездата продължавала връзката си с него. Официално обаче тя оставаше гадже на Александър в продължение на години.

Преди две години дори се заговори, че се е сгодила за него, но сватба така и не последва. За сметка на това тази пролет тръгнаха слухове, че двойката се е разделила. Футболистът и певица изкарали по отделно Великденските празници, тя не отишла на купона за рождения му ден, а собствения си рожден ден отпразнувала в Полша с приятелка. В продължение на месеци двойката запази мълчание по темата с раздялата си.

Миналия уикенд обаче самата Михаела индиректно потвърди за нея в интервю пред Нова тв. Тя бе там, за да представи песента си "До безкрай", в която се говори колко е трудно да се вземе решение за раздяла. Звездата призна, че текстът е биографичен – самата тя си задавала въпросите от песента: "Любов ли е сълзи когато падат? Любов ли е, когато си мълчим?". Отговорът бил "Не", затова човек трябвало навреме да вземе решението за раздяла и да продължи напред, каза певицата.

С тази песен Михаела ознаменувала новия етап от живота си, в който сега навлизала. Ето как го описва тя: "Да изхвърлиш нещо старо, за което си усещал… не че е тежест, но че трябва да продължиш напред и да търсиш по-доброто. Всеки от нас трябва да се стреми към най-доброто за себе си. Трябва да се ценим, да се самоуважаваме, за да може и всички останали да ни погледнат с тези очи. Нека се борим за най-доброто, което заслужаваме, и да не се примиряваме!".

Много хора видяха с думите й красноречив намек, че Александър не е най-добрият мъж за нея и че тя след дълги колебания е намерила сили да се раздели с него, за да продължи напред в търсене на нещо по-добро. В това лутане обаче до певицата е бил Иво. Тя не пропусна да спомене името му като един от авторите на песента и в същото време подчерта, че с него се познава от години и че двамата "говорят на един език".

Явно тя все още вижда в Добрев изключително близък човек, с когото не желае да къса контакта си. Нищо чудно скоро двойката отново официално да се събере.



Още по темата: общо новини по темата: 6915
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: