Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Някои зодии днес ще напълнят портфейла
Автор: Екип Varna24.bg 08:42 / 20.02.2023Коментари (0)767
©
Дневен хороскоп за 20.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Осъществете намеренията си на работното място и с успех поставете ново начало. Не се гответе за големи промени, защото все още не е настъпил момента да ги осъществите. Ще се справите с трудностите с лекота. Отхвърляте задачите си, ако сте съсредоточени в работата си. Вие без съмнение сте смели хора и не се боите от риска, но не го търсете насила, защото си вредите. Разговорите с интимната или брачна половинка са успешни, особено ако сте съгрешили предишните дни заради среща с ваши приятелки и се налага да изгладите отношенията си. 

ТЕЛЕЦ

Направете и невъзможното, за да започнете още днес с изпълнението на новите си служебни задачи. Ще се натоварите с повече работа, но резултатът ще е отличен. Ще ви донесе мечтаното признание. Деловите разговори няма да бъдат успешни. Отложете ги за друг ден, за да не се окажете впримчени в делови отношения, които ви вредят. Не взимайте спонтанни решения, свързани с любимите ви хора. Бъдете предпазливи и ще разрешите всички проблеми с лекота. Семейният живот ви изнервя, ако сте сключили прибързано брак. 

БЛИЗНАЦИ 

От сутринта отхвърлете само обичайните си ежедневни служебни задължения. Не се изхвърляйте с нови предложения на работното място. Последствията ще са неблагоприятни за вас. Избегнете загубите. Заловете се здраво за работа и успехът ще ви споходи. В състояние да се справите с всички предизвикателства. Разговорите са успешни, ако ги проведете следобед. Настъпила е поредната катастрофа в отношенията с близките ви. Причината е поредната изневяра на партньора ви, която ви е унизила и изнервила. Не губете вяра, че отношенията ви ще се оправят, но пък със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия. 

РАК

Днес сте притеснени  дали общуването с вашите колегите ще е спокойно или ще ви натоварят отново с проблеми. Разчитайте на успех в разрешаването на проблеми на работното си място. Имате възможност да се придвижите към нов връх по служебната стълбица. Финансовото ви състояние ще се подобри. Начинанията са успешни. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви предлагат среща. Заведете любимите си хора и им създайте приятни емоции. Не е изключено да се влюбите и да се отдадете прибързано на сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Длъжни сте да се заемете се с работа, която ви е приятна и може да бъде завършена до края на деня, но сте се задълбочили в нещо, което ви привлича, а и ви губи времето. Бъдете отговорни към задълженията си. Пристъпете към начинанията внимателно, без прибързаност, за да не допуснете грешки. Заемете се на всяка цена със стабилизиране на семейните си отношения. Не допускайте поредното отдалечаване. Сексът с любимите хора ще ви се отрази добре и ще ви разтовари от напрежението, с което сте се заредили през деня.

 

ДЕВА

Трудностите в този ден са породени от нежеланието ви да се занимавате с рутинната си работа. Притеснени сте, че тъпчете на едно и също място, че развитието ви е спряло. Искате да се обогатите с нови знания. Бъдете последователни в действията си. Най-напред приключете със задълженията си, а след това осъществете мечтата си. Ако не сте семейни и сте намерили подходящия партньор, днес е идеален ден за обявяване на годеж. Вечерта се отдайте на заслужени и приятни интимни мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ 

От вас зависи да бъдете внимателни до обед в този ден. Причината за трудностите са странични фактори, които никой на работното ви място не е успял да предвиди. Не са изключени промени. Ако се налага премислете плановете си за деня, които няма да попречат да се справите със задачите си и дори да проведете важни разговори.  Не се опитвайте да налагат мнението си у дома, за да не си спечелите поредната разправия. Кризата в отношенията с интимната ви половинка е временна. Не пропускайте успокояващите ви сексуални мигове.

СКОРПИОН

Разпилени сте и от сутринта сте устремени към няколко цели, но въпреки това на работното място жънете успехи с идеите и умението да се справяте с трудностите. Денят носи успех на търговците, лекарите и фармацевтите. Не инвестирайте парите си, ако не сте убедени в бъдещата си печалба. Избягвайте запознанствата. В личният живот не е добре да взимате спонтанни решения, мили жени, защото ще отдалечите половинката си. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. 

СТРЕЛЕЦ

През целия ден въпреки напрежението и натоварването бъдете внимателни и анализирайте постъпките си, за да избегнете провал и загуби. На работното място сте отпуснати и без желание за работа, но е добре да надмогнете това ваше състояние. Направете усилие и завършете в срок задачите си. Няма да ви подминат и разправии, ако допуснете финансови загуби. Липсата на свободно време и преумората вредят на интимните ви отношения. Сексът ви носи наслада, но не и ако е насила изпросен или не е желан и от двама ви.

КОЗИРОГ

Радостта ви от постигнатото на вашето работно място е причината да сте непредпазливи и да се хвалите и може да се превърне в неуспех. Не се поддавайте на гнева си, ако постиженията ви днес не са според очакванията ви, заради току що доказания успех. Емоцията ще съсипе постигнатият мир с вашите колеги, ако не се вгледате в себе си и не осъзнаете и собствените си грешки. В личните си отношения сте постигнали поредния връх. Не се опитвайте да наложите начина си на живот. Заради неувереност в чувствата си сте нестабилни в интимните отношения. 

ВОДОЛЕЙ

Днес сте спокойни, защото финансовите ви постъпления са повече от очакваното и ще ви напълнят портфейла и банковата сметка. Въпреки това не прекалявайте с ресторантите. Никой няма да оцени вашата щедрост. Анализирайте грешките си и не се колебайте да промените начина си на живот, ако с това ще постигнете по-спокойно бъдеще. Влюбени сте, но не сте сигурни, че мъжът до вас отговаря на чувствата ви. Не се вживявайте в несъществуващи лични драми. Няма как да се надявате на хармония в сексуалните отношения, ако сте ревниви и сте прекалили с въпросите.

РИБИ

Запомнете добре, че успехът ще е с вас до обед. Избягвайте търговски операции и не рискувайте, защото сте прекалено самоуверени и лишени от предпазливост. Запазете получените пари. На работното място сте склонни отново да спорите и да поучавате, а с това вредите на отношенията си с вашите колеги. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Ако сте семейни, мили жени, рискувате да развалите отношенията с брачната си половинка. Не ви съветвам да изневерявате заради обзелото ви желание за сексуален контакт с партньори, които неочаквано са ви впечатлили.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: