Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Обрат в отношенията на актрисата Силвия Петкова и Зоран Петровски
Автор: Екип Varna24.bg 12:30 / 08.01.2023Коментари (0)1533
©
Силвия Петкова и Зоран Петровски отново са семейство. След като само преди 6 месеца обявиха, че се разделят окончателно, актрисата и режисьорът пак са заедно. Те показаха общи снимки от рождения ден на сина си и се говори, че събирането им не е само за празника. Сега са решили да си дадат нов шанс. 

Едва 6 месеца издържаха далеч от един от друг Силвия Петкова и Зоран Петровски. Всъщност, ако трябва да сме обективни, ще се наложи да отбележим, че дори и през времето, в което официално бяха разделени, те често се засичаха по пътищата на родината, а хора от обкръжението им твърдят, че това не е било случайно. Актрисата и режисьорът непрекъснато търсели поводи да се виждат. Оказа се, че са летували на едно и също място, в София също често са засичани заедно, тъй като са ползвали грижата за сина си като формален повод да се виждат. В крайна сметка отново се събрали, твърдят запознати.

Дни преди Коледа синът на двойката – Сива, стана на 6 години. Силвия и Зоран показаха щастливи общи снимки от детския рожден ден. За тях позират като семейство, а не като разделени родители, които са се видели единствено за да поздравят сина си за празника. На фотосите се вижда в какво прекрасно настроение са били уж бившите влюбени.

Близки на двамата артисти са убедени, че любовта им никога не е угасвала. Така и не стана ясно точно какво ги раздели през лятото. В началото на юли Силвия публикува в социалните мрежи текст, в който съобщи, че пътищата им със Зоран се разделят. Това стана дни след като Петровски й се обясни в любов публично – отново чрез социалните мрежи, и по-малко от два месеца след като той спечели шестия сезон на риалитито "Сървайвър" по Би Ти Ви. В интервю, което даде след победата си, режисьорът разказа, че се е влюбил в актрисата още когато за първи път я видял на снимачната площадка. Понеже вярвал в силата на позитивното мислене и отправянето на пожелания към вселената, той си пожелал на глас Силвия Петкова да бъде негова жена. След по-малко от половин година тя вече била с него.

Но макар че през целия период на връзката си двойката демонстрираше любов и отдаденост, а Силвия дори обяви в интервю за "Уикенд", че не помни други мъже в живота си освен Зоран, съвместният им живот не е бил безоблачен. Режисьорът разкри, че преди да влезе в "Сървайвър", със Силвия са били пред раздяла, а риалитито му е помогнало да запази семейството си. Когато стана ясно, че вече не са заедно, се заговори, че Петровски е изневерил на половинката си със своята приятелка от риалитито Анелия и че двамата дори вече официално били двойка.

Оказа се, че това не е вярно. Актрисата е в добри отношения с Анелия, която пък никога не била късала със своя приятел отпреди "Сървайвър". Най-вероятно причината за раздялата на режисьора с Петкова е била обикновено прегряване в отношенията им и нужда на актрисата да остане сама. Говори се, че решението да скъсат е било изцяло нейно. Някои намекват, че Зоран имал проблеми с алкохола, което понякога било мъчително за половинката му.

Каквото и да е станало между Петкова и мъжа й, то вече е в миналото. Двойката отново изглежда щастлива. На рождения ден на сина си актрисата показа в социалните мрежи клип със снимки от раждането му досега, чието заглавие беше "Моето всичко". На много от снимките фигурира и режисьорът, което показва, че под "всичко" тя е имала предвид не само детето си, а и неговия баща. Докога ще продължи семейното щастие? Времето ще покаже.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: