Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Обрати в "Аз обичам България"
Автор: Екип Varna24.bg 11:58 / 28.03.2024Коментари (0)1585
Оспорвана битка между отборите, непрекъснати обрати в резултата, много весели моменти и любопитни факти за родината обещава новият епизод на "Аз обичам България“ – утре вечер от 20 ч. по bTV. В "епизода на изненадите“ отборите непрестанно ще се догонват един друг – играчите ще се сърдят, ще се изненадват, ще танцуват и ще се забавляват от сърце, докато в същото време и те, заедно със зрителите, ще научават нови и интересни факти за България.

И двата отбора ще са изключително нахъсани и няма да се предават нито за миг по пътя към победата в опита си да спечелят най-българската награда в предаването досега – един чувал български картофи. А кой отбор ще си тръгне с него – този на Кедъра, зад който застават две прекрасни дами – водещата на "Dancing Stars“ Алекс Раева и писателката Цветелина Цветкова, или пък отбора на Кадиев в състав – актьорът Ники Станоев и рапърът Павел Николов – Pavell, ще стане ясно след броени часове.

С отлични познания по география ще блесне певицата Алекс Раева, а дарбата й да рисува ще остави далеч зад себе си конкурентния "художник“ от другия отбор. Кедъра ще прояви набитото си око и ще разкрие "скрито оръжие“ в отбора на Сашо Кадиев в лицето на Ники Станоев, а в какво ще бъде "обвинен“ той, зрителите ще разберат утре вечер по bTV. Капитан Кадиев, от своя страна, ще отвърне на "атаката“ с куп шеги и нападки, а защо ще направи специално обръщение към майка си в знак на почит и уважение, ще стане ясно в новия епизод на "Аз обичам България“.

При всеки обрат в резултата на играта битката между отборите ще става все по-оспорвана, но и по-весела и разгорещена, а емоциите в студиото ще достигнат своя връх. Екзотични коктейли ще изненадат участниците в най-неочаквания момент, а музикалните загадки под съпровод на прекрасния бенд на предаването ще приканват участниците да "излязат на дансинга“. И въпреки че Кедъра често се шегува със себе си, че абсолютно отговаря на прякора си, то в петък вечер зрителите ще го видят в нова светлина и в не една и две танцувално-музикални импровизации.

Кой отбор ще има "късмета“ да изкара "- 20“ точки от колелото на съдбата и ще обърне ли това за пореден път резултата, а и изхода от играта – гледайте в "Аз обичам България“ в петък от 20:00 ч. по bTV.



Още по темата: общо новини по темата: 5119
27.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/854 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: