Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Общината предприема нова ценова политика за продажбата на билети за "Варненско лято"
Автор: Стоян Маджиров 11:55 / 30.04.2019Коментари (0)1835
©
Община Варна предприема нова ценова политика за продажбата на билети за концертите от програмата на Международния музикален фестивал "Варненско лято" 2019, ориентирана към всички социални групи. Вече са в продажба билетите за проявите от основната програма, която започва на 23 юни с бляскав концерт с гост цигулковия виртуоз Бенямин Шмид от Виена и Варненската филхармония под палката на маестро Георги Димитров.

Концертите от фестивала ще се проведат на знакови за морския град сцени – Зала 1 на Фестивалния и конгресен център, Аулата на Икономическия университет, Градската художествена галерия и Летния театър.

Социалната политика на Община Варна за 2019 г. предвижда общо 8 места в зала 1 на Фестивалния комплекс да бъдат отделени за трудно подвижни хора на инвалидни колички с придружител. За тях и за придружителя им е осигурен безплатен вход. Това са места 1 и 3 на редовете 15, 16, 17 и 18 в Зала 1, достъпни през рампата на служебния вход от паркинга на комплекса. Оттам придвижването към съответните места е безпрепятствено, отново без стълби и води до входната врата на залата, намираща се на по-високото ниво в близост до съответните редове и крайните места със свободни широки площадки за разполагане на инвалидни колички.

Ученици, студенти и пенсионери ще могат да се възползват от цена 2 лв. за място за билетите от ценова категория 5 лв. Тези билети могат да се закупят само на Билетната каса във Фестивален и конгресен център след представяне на документ, удостоверяващ правото да се ползва преференцията (например ученическа карта, заверена студентска книжка, решение за пенсиониране и др.).

За предвидливите ценители, които искат да планират навреме своята културна лятна програма, фестивалът предлага Пакет "Варненско лято - моите 11 концерта“. Той включва 10 билета по 20 лв. за 10 различни концерта във VIP зоната на всяка една от залите и като бонус - още един билет за VIP място за още 1 концерт по избор. Този пакет ще бъде представително опакован в луксозен брандиран плик с програмата за фестивала и освен комфортно решение за целия сезон може да бъде и изискан подарък. Организаторите обясняват предимството на пакета така - познавачът може да избере своите предпочетени 11 концерта наведнъж и да закупи най-добрите места за всяка от залите навреме. Стойността на пакета е 200 лв. за общо 11 билета от 20 лв. VIP пакетът ще се предлага само на Касата на Фестивалния комплекс.

Билети за всички концерти ще се продават на Касата на Фестивалния комплекс и онлайн на https://fccvarna.bg. Билетите с намаление и VIP пакетът ще се продават единствено на Касата на Фестивалния комплекс. За концертите в Летния театър билети ще се продават и на Касата на Летния театър.

Всички концерти от програмата на Международния музикален фестивал "Варненско лято" 2019 вече са обявени на сайта на фестивала. Пълната програма на фестивала можете да откриете тук: http://www.varnasummerfest.org

Билети за събитията от програмата на ММФ "Варненско лято“ 2019: за концертите - на касите на ФКЦ и онлайн на сайта на ФКЦ, за "Опера в Летния театър“ - на касите на Летен театър, Опера Варна и онлайн. Продажба на билети в деня на събитията - на място преди събитието.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
Борба за влияние в Близкия Изток
Влизането на България в Шенген
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: