Още една звездна раздяла

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
11:59 / 15.05.2023
1033
Актьорът Кристиян Кирилов, който стана известен у нас с ролята си на Митака в хитовия сериал на NOVA "София ден и нощ", се раздели с жена си - фолкпевицата Джулия.

Това стана ясно от самия него, като разлъката не е отсега, а от доста време, но към момента става ясно поради факта, че и двамата започват да излизат с други хора.

Причина

За края на отношенията им обаче вина няма трети човек. "Няма нито друга жена, нито друг мъж намесени. Причината е несходство в характерите, както често става. Просто не успяхме да се напаснем и решихме, че е по-добре да се разделим и всеки да поеме по своя си път", каза Кристиан и допълни: "Не търсете под вола теле. Разделени сме отдавна, просто сега разбирате вие. Съвсем нормално е да излизам аз с други жени, тя - с други мъже. Ние сме в прекрасни отношения. Джулия е супер готин човек". Екип на "Телеграф" опита да се свърже и с Джулия за коментар, но до приключване на редакционния брой тя не отговори на мобилния си.

Кариера

Не е ясно и дали вече са се развели, или са в процес на развод, тъй като през 2019-а двамата сключиха брак на пищна церемония. Венчавката бе като от приказно филмче, а куп светски лица бяха сред гостите на Джулия и Крис. Впечатление прави, че вече са изтрили сватбените си снимки от социалните мрежи. По време на брака си те се опитаха и да работят заедно, като дори записаха няколко дуетни песни, но кариерата на Кристиан като певец определено не потръгна и той се отдръпна. Самата Джулия също имаше лек творчески застой, най-вероятно заради личните несполуки, но вече по всяка вероятност ще вложи цялата си енергия и емоция в песните си.

Виж коментарите (2)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим
Мариан Бачев продавал пуканки, Бойко Кръстанов пък бил на пазара ...
Той е само на 10 години, но се занимава с мотокрос и иска да бъде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).