Остава свири акустично в Public

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:13 / 02.12.2009
705
Само в магазин Public, на 05 декември, събота, от 18:30ч. група Остава ще поздрави пред-Коледно своите фенове в град Варна с акустично изпълнение на избрани хитове.

Почитателите ще могат да получат автографи и да се снимат с любимците си. Както винаги, забавлението в Public е гарантирано, защото там всички, които обичат музиката и рока, ще могат да видят и най-новия музикален видео клип на Остава, режисиран от Руши. Той е част от последния им студиен албум - Rock&Roll Designers, на музикалния пазар от Вирджиния Рекърдс. Феновете могат да намерят албума сред 30 000 заглавия музика и филми в Public, а първите 10, който го закупят, ще го получат с комплименти от група Остава.

В Public на два етажа и повече от 2 000 квадратни метра посетителите могат да избират между много високо-технологични продукти, повече от 15 000 книги, игри и лаптопи, но преди всичко незабравимо преживяване в дружелюбна и приятна атмосфера.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).