От футболист на сладкар: Бившата на Гибона с нов любим

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:32 / 16.07.2023
788
Бившата съпруга на легендарния футболист Божидар Искренов - Кремена Ангелова, най-накрая му намери заместник. Няколко години след развода им треньорката по художествена гимнастика отново има мъж до себе си.

За разлика от Гибона, новият любим на Кремена няма нищо общо със спорта. Той се казва Георги Минчев и е виртуоз в сладкарството. Изделията му често граничат с произведения на изкуството, както може да се види в профила му в социалните мрежи.

Кремена и Георги са заедно от известно време, но едва в последните месеци се показаха като двойка. През миналия месец двамата се насладиха на романтична ваканция във Венеция. В Града на любовта те видимо сияеха един до друг. Насладиха се и на разходка с гондола из живописните канали на града. Двамата показаха съчетание и в стила си. В един от дните бяха пременени с дрехи с народни шевици по тях. Разбира се, не мина и без плажуване край Лидо де Йезело. Двойката се настани в къмпинг, тъй като пътува със своята каравана.

Кремена и Радостта на народа бяха семейство около три години. Искренов и чаровната заралийка вдигнаха приказна сватба в известен хотел в Старозагорските минерални бани на 5 декември 2015 година. Сред гостите им бяха куп звезди на спорта. Празника им уважиха Наско Сираков и Илиана Раева, Борислав Михайлов и Мария Петрова, Лъчезар Танев и Йордан Лечков със съпругите си, Емил Велев и жена му и др. Искренов и Кремена бяха заедно около 3 г. преди това. Запознават се на кафе и любовта им пламва почти веднага. За кратко време двамата осъзнават, че са един за друг, и решават да узаконят своята любов. Гибона впечатлява Кремена с кавалерското си поведение. Но и вторият брак на легендарния футболист завърши неуспешно. Решението за края на връзката им идва малко преди третата годишнина от сватбата им.

"Няма драма в отношенията ни - сподели тогава пред "България Днес" Кремена. - Божидар замина при децата си и бившата си жена в Америка. Имаме прекрасни отношения и сме добри приятели. Ще ви помоля да не си измисляте несъществуващи факти около нас. Това е истината."

Сега Ангелова отново е щастлива с Георги до себе си. Искренов живее основно в Америка, където замина след развода.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6918):
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
Още новини от Любопитни новини:
Кръстю Лафазанов с емоционална изповед за покойната си съпруга
Този витамин се съдържа в месото, жълтъците и някои ядки, но при ...
Една от най-сексапилните ни журналистки показа родителите си
Синът на Алисия не искал да знаят кой е, сменя си името!
Къде в България се намира "манастирът с дяволите"?
Най-странното правило, което всички жени в кралското семейство тр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).