Отваря първият "гол" ресторант

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
15:26 / 22.04.2016
1225
Ресторант, който ще позволява на своите клиенти да обядват и вечерят както майка ги е родила, ще бъде отворен това лято в Лондон, съобщава в. "Дейли мирър".

На посетителите ще бъдат предоставяни специални пеньоари, докато се събличат. След това в определени зони на ресторанта ще могат да консумират ястията си по адамово облекло. 

Заведението се казва "Буниади" и има за цел да отведе клиентите в един друг свят, далеч от стреса на съвременния живот. В ресторанта ще бъдат забранени електрическото осветление, мобилните телефони, дори и облеклото. Но в "Буниади" ще има обособени отделения и за по-свенливи посетители, които не желаят да се разделят с дрехите си.
Ресторантът ще отвори врати през юни в центъра на Лондон, но точното му местоположение още не се съобщава. 10 000 души са в листата на ресторанта и държат да бъдат информирани за откриването ум.

В "Буниади", което означава "първичен", ще бъде сервирана скара върху ръчно изработени глинени съдове, а приборите ще могат да бъдат... консумирани.

Ястията ще се сервират на свещи, а стените ще са покрити с бамбук и ракита.

Собствениците на заведението обещават на бъдещите си клиенти "пълно освобождение".

Виж коментарите (4)
Още новини от Любопитни новини:
Чудесни новини за някои зодии днес
Рибар за опасната риба групер: Всеки е чувал за нея, но никой не ...
Наследникът на Илия Павлов има вече 600 млн. евро, а е само на 24...
Ето къде можете да разпънете палатката си срещу 21 лева, а бирата...
Швейцария спечели "Евровизия", докато в емблематичния конкурс цар...
Превръщането на всички кръвни групи в нулева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).