Отварят допълнителни 100 места близо до сцената за концерта на Клайдерман

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:38 / 23.11.2018
2807
Последна промо акция правят в днешния Черен петъчен ден организаторите на концерта на Ричард Клайдерман във Варна от агенция Елит Проджектс мениджмънт. Отварят допълнителни 100 места близо до сцената и само днес от 10:00 до 24:00 ги предлагат на супер промо цена 50 лв.

Билетите за концерта на Клайдерман във Варна са на редовни цени от 35 до 85 лв. Отдавна са изчерпани номиналите от 35 лв. Единични бройки остават от 45 и 55 лв. Билети могат да се купят от касите на Двореца на културата и спорта.

На 1 декември във Варна ще бъде финалният концерт на двугодишен световен юбилеен тур на Клайдерман, посветен на неговите 40 бляскави години на сцената. Принцът на романтичното пиано ще дойде в морския град с най-доброто от най-добрите си програми – тоталните хитове, които докосват сърцата на публиката по цял свят по неповторимо нежния начин, който е неговата запазена марка. Заедно с големия артист на сцената в Зала Конгресна ще бъдат музикантите от Оркестъра на Classic FM радио.

Ричард Клайдерман е един от съвременните музиканти, които промениха отношението към пианото със своя New Romantic стил. Той се събужда известен преди 40 години след изпълнението на "Балада за Аделин" и благодарение на своя талант, трудолюбие и творчески идеи успява десетилетия наред да се задържи на върха като най-популярния пианист на планетата. До момента има над 90 милиона продадени албума, сред които невероятните 267 златни и 70 платинени диска.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).