Отварят сексшоп в свещения за мюсюлманите град Мека

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:19 / 23.04.2015
1244
Сексшоп, съвместим с повелите на шериата, ще отвори врати в свещения за мюсюлманите град Мека. В него ще се продават играчки и продукти, позволени от религиозните закони, съобщава "Индипендънт".

Магазинът ще е част от амстердамска еротична верига, която успя да пробие в един от най-посещаваните от поклонници градове в света.

Магазинът вече е бил готов. За изграждането му собствениците са се консултирали с духовни лица и саудитски шейхове, за да са сигурни, че бизнесът не нарушава местните закони и обичаи.

"Продуктите, които ще изложим в магазина, нямат нищо общо с надуваемите кукли и вибраторите. Той няма да е за самия сексуален акт, а за това, което става около него. Продуктите ни подсилват атмосферата и увеличават усещанията", обяснява собственикът Абделазис Аурах.

Магазинът твърди, че се стреми да "доведе до повече възхищение и любов към жените чрез подобряване на брачните отношения". От там твърдят, че могат да придадат по-дълбок смисъл на сексуалността, чувствеността и дори духовността".


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Гаф на bTV издаде финала на "Ергенът"
Поредната магнитна буря удари Земята
1500 лева стартов бонус от BETHUB.bg
Бунтарят срещу традициите: Историята на постмодерния танц
Мъж отиде за риба, но дори и не подозираше какъв "звяр" ще хване
Съдът глоби Нойзи, водят го принудително в зала


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).