Ованес Торосян: Концертът-спектакъл "Албум" разказва историята на младите като поколение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:13 / 27.06.2023
1180
Концертът-спектакъл "Албум“ е едно сериозно събитие, нещо различно. В него са преплетени няколко изкуства – театър, танци, музика, визуални изкуства. Той има своята драматургия, своя разказ, който върви през цялото време. Това каза актьорът, режисьор и драматург Ованес Торосян в предаването "Човекът на фокус“ на Радио "Фокус“, който ще вземе участие в проекта на "Молец“.

Концертът-спектакъл разказва историята на младите като поколение, което по някакъв начин не намира себе си и търси бягство. "Целият спектакъл е базиран на историята на моя герой, който се опитва да изкачи върха и по пътя му се случват премеждия. Идеята страшно много ме запали, защото е нещо, което досега не съм правил. Това да бъда сам на сцената не е проблем, но мащабът е съвсем друг и това е едно предизвикателство за мен“, каза Ованес Торосян.

Актьорът и режисьор разказа, че е бил силно впечатлен от "Молец“ и начина, по който представят музиката си. "В тяхно лице видях смели творци. За да се случат нещата, трябва да си една идея по-смел и да даваш максимума на това, което би могъл да дадеш. Те го правят, те са феномени. Те по никакъв начин не правят компромиси с нещата, които правят. За да правиш качествено изкуство, ти наистина трябва да си безкомпромисен с малките детайли“, коментира Торосян.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Актриса, известна у нас като Джема от "Любовницата на Граминя", и...
Как да предотвратим усложненията при хипертония?
Свилен Ноев от "Остава": Артистите винаги трябва да се съмняват д...
Макс Баклаян: Когато накараме парите да работят за нас, тогава см...
Съдят рапъра Кание Уест за сексуален тормоз над негова бивша асис...
Българите луднаха да купуват къщи на морето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).