Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Овен: Вместо да се ядосвате на колегите си се огледайте и се заемете със служебните си задачи
Автор: Екип Varna24.bg 09:17 / 06.12.2022Коментари (0)1041
©
Дневен хороскоп за 06.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Вместо да се ядосвате на колегите си, че сте по-заети от очакваното заради техни задължения, с които са натоварили вас, се огледайте и се заемете със служебните си задачи. Избегнете всички делови срещи и разговори, защото няма да ви донесат нито полза, нито успех, но ще ви загубят времето. Избегнете и запознанствата, които ви изнервят допълнително, особено ако не са ви приятни. Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия, но преценката ви изисква повече време отколкото ви дарява една среща. Не бързайте да се поддавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования.

ТЕЛЕЦ

В този ден сте готови за трудови подвизи, очаквате приходи, но сте разсеяни заради започнали отношения с ваше ново завоевание. Предпазвайте се от разочарования. Късметът не е на ваша страна. На работното място, завършете задачите и вечерта се отдайте на активна почивка. В служебните ви отношения цари хармония, която може да се срине заради вашето безпричинно недоволство. Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви от основните ви приоритети за деня. В интимните ви отношения е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени. 

БЛИЗНАЦИ

Овладейте ината си, който вреди на личните ви отношения и ви носи самота, но също така блокира добрите ви възможности и успехи на работното място, ако не сте отговорни поне към себе си. Не е изключено да проведете неочаквани делови срещи, които ще се окажат началото на продължителни успешни отношения. Следобед се налага да се занимавате с лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачната ви половинка, защото все нямате време или не са важни за вас. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия. 

РАК

Запознанствата преценявайте правилно, за да си спестите бъдещи проблеми, особено ако са свързани и с професионалните ви планове. Предприемете промени, но разчитайте на себе си и не споделяйте плановете си. Не пропускайте вечерта да си дадете почивка, дори и ако имате до късно делови задължения. За съжаление прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти, водещи до разочарования в личните отношения, но при вас са чести такива моменти. Бъдете компромисни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот. 

ЛЪВ

Общувате с нетипична за вас лекота. Не се изкушавате да жилите с думи и дела. Не е във ваша полза да сте прекалено доверчиви, инатливи, критикуващи и да се изкушавате да флиртувате. Деловите разговори са успешни преди обед. Въпреки, че сте доволни от срещите, които сте планирали за този ден, предпазливостта е задължителна. Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства, която няма да ви направи щастливи нито да ви лиши от самотата Ще се почувствате наранени от отказа, но пък ще си спестите разочарованията.

ДЕВА

Проявете сдържаност и търпение, за да се справите с трудностите в личен план, които ви изнервят без причина или заради вашата гузна съвест. Не са изключени роднински скандали имотни разправии и проблеми, в които ще намесят и вас. Не е във ваша полза да обсъждате сделки или да поставяте подписа си под тях, а и денят го забранява. Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка, защото днес няма да се срещнете с подходящите хора и бързо ще се разочаровате. Не бързайте с интимните мигове, след които може да съжалите че сте ги допуснали и да си останете с горчилката от изживяното.

ВЕЗНИ

Тези от вас, които пътуват, да избягват запознанствата и да не разчитат на късмета си. В тяхна полза е да бъдат внимателни с всяко свое действие и дума. На работното място успехът е с вас. Може да ви изнудят да проведете срещи с ваши делови партньори. Не давайте обещания за съвместен бизнес или за участие в нови проекти. Вечерта, ако сте били на работа през деня и сте все още  подтиснати, не пренасяйте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Предстоят ви успешни делови запознанства, но не е редно в деня да запознавате непознатите хора с работата си и плановете си, защото не знаете защо са избрали точно вас за партньори. Не разчитайте на късмета си, а работете отговорно. Този ден ви позволява да пътувате и да водите преговори за бъдещо съдружие. Късметът може да ви изневери само, ако решите да вървите срещу Съдбата си. Не пренасяйте напрежението от работното място у дома в дома си, където ви очакват с добро настроение и приготвена от половинката ви вкусна вечеря. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс. 

СТРЕЛЕЦ

На работното място ви очакват успехи, но и разочарования заради вашите колеги, които не са достатъчно отговорни. Ако сте спокойни, ще ги избегнете още сутринта и ще продължите уверено към целта си. Във ваша полза е следобед да проведете планираните срещи. Предпазвайте се от делови запознанства. Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните, които търсят своята половинка. Семейните да внимават, защото си гарантират разочарования в личния живот, ако се изкушат да се впуснат в изневери и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

От една страна сте разочаровани от вашите близки и колеги, а от друга ви очакват положителни промени, но не могат да ви споходят, ако не сте внимателни в думите си и обиждате с критика без доказателства. Занимаващите се с частен бизнес да не подготвят договори, с изключение на тези, които се занимават с търговия, въпреки че и за тях днес не е доходоносен ден. Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си. Няма причина да се лишавате от обичта на интимната си половинка и от сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте постигнатото и финансовото си състояние. Нуждаете от почивка, за да не навредите на здравето си, затова, ако имате възможност, е добре да си останете у дома. Заетите в банковата система да не се изкушават на маса и на чашка да дават обещания за кредитиране на своите приятели. Няма да блеснат, но може да си навредят. Вместо да страдате, че не успявате да се справите в личен план, признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот. От вас зависи да създадете хармония в сексуалните си отношения. 

РИБИ

Денят не предполага прекомерна работа, но бъдете отговорни и перфектни по отношение на служебните си задачи, ако се налага да се занимавате с тях. Проявете търпение и разбиране към досадни гости, които целят да ви изнудят да им дадете заем, който, въпреки обещанията нямат намерение да ви връщат, при това без да ви казват за какво са им необходими парите. Може да ги искат за развлечения или защото някой ги притиска да му върнат дълг, бъдете внимателни. Отношенията с брачната ви и интимна половинка въпреки кризата постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка в поведението си, защото са още крехки и може бързо да съсипете за миг брака и любовта си.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: