Павел и Венци плуват с акули в новия си клип, но по-изненадващото е друго

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:19 / 17.05.2021
1446
Най-новата песен на Павел и Венци Венц е заснета на екзотичните плажове на Малдивите. Освен че снимат залези и разходки, в песента "Ако не сега кога" те плуват с акули. 

Животните обаче са от миролюбив вид и се хранели основно с планктон и малки рибки. Изненадващо, преди снимките на клипа музикантите разбират, че не акулите са причина за най-много смъртни случаи на Малдивите, а кокосови орехи. Оказало се, че над 200 човека умирали от паднал на главите им твърд плод. 

"Не ни беше страх! Първо проверихме какви са смъртните случаи с акули на Малдивите и когато ни излезнаха резултатите, се успокоихме. Местните наричат този вид "нърфшарк". Те са вид, приятелски настроени към хората" - разказва Павел в предаване "Тази неделя". 

В клипа на музикантите се включват и красивите им половинки - Кристина и Мая. И ако за виетнамския модел, приятелка на Павел, това се случва за пореден път, то за нежната половинка на Венци това е дебют. 

"Истината е, че тя със сигурност се притесняваше. Но се справи като про!" - коментира той.

Екзотичната дестинация не е първият им избор. В началото решават това да е доминикана. Заради COVID-19 oбаче пътуванията до страната са забранени. Вторият им избор е Тайланд. Там пък се оказва, че има условие за двуседмична карантина на пристигащите.

"Накрая последното свободно място с плажове и екзотична природа останаха Малдивите" - разказва за избора на място за снимки Павел. 

Парчето им "Ако не сега кога" е техният прочит на случващото се през последната година, която определят като тежка и странна. И двамата стигат до извода, че сега е най-подходящият момент да се правят избори и да се случват различни неща. 

"Сега е моментът да направиш всичко, което искаш в този живот. Иначе трупаш вещи, не взимаш решения да тръгнеш за където искаш... Сега е алфа честотата, това е моментът, в който имаме право на действие и власт", споделя Венци.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).