
ЗАРЕЖДАНЕ...
Пекат агне с карамел на морето | ||||||
| ||||||
На връх Гергьовден топготвачът на грандхотел "Варна" Стоян Кирин ще пече за гостите агне с пресни билки и карамелизирани зеленчуци. Уникалната рецепта заменя традиционната дроб-сарма. Дошлите да празнуват румънци и българи ще си оближат пръстите, закани се Кирин. И тузарският хотел и още 3 от престижната верига в "Св. св. Константин и Елена" са претъпкани за майските купони. 50 на 50 са гостите от Румъния и от страната. 59 лева излиза ол-инклузив за човек на ден в двойна стая. При 4-дневния пакет има суперцена - 49 лева на човек. В 4-звездния "Долфин" тарифата е 88 лева на калпак при всичко включено в цената, а само 44 лева излиза при 4-дневния пакет. Всички места в хотел "Азалия" в "Св. св. Константин и Елена" също са продадени. 35 евро излиза на ден ол-инклузив за човек в двойна стая. Все още се намират места в хотел "Астера" на "Златни пясъци", където цената е 30 евро на човек. |
Ако днес имаше местни избори във Варна? | ||
Аз съм гласувал/а за кмета и отново бих го подкрепил/а (97) | 29% | ![]() |
Аз НЕ съм гласувал/а за кмета, но бих го подкрепил/а (26) | 8% | ![]() |
Аз съм гласувал/а за кмета, но вече не бих го подкрепил/а (42) | 12% | ![]() |
Аз НЕ съм гласувал/а за кмета и отново не бих го подкрепил/а (174) | 51% | ![]() |
За контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg