Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Перфектната "нощна" закуска за шампиони
Автор: Екип Varna24.bg 23:08 / 18.03.2025Коментари (0)982
© lussisworldofartcraft.blogspot
Необходими продукти:

1 1/2 ч.ч. овесен крънч

1 1/2 ч.ч. овесена напитка

1 1/2 ч.л. семена чия

1 ч.л. ленено семе

1/2 ч.л. канела

1 ч.л. лимонов сок

1/2 ябълка

плодове

Начин на приготвяне:

Започваме като си слагаме крънча в купичка. Прибавяме валентната напитка, а след това семената чия и ленено семе, рендосваме малко ябълка ( червена или зелена), после я поливаме леко с лимонов сок и слагаме канела. Разбъркваме всичко. 

Хапнете веднага или пък приберете в хладилника.

На следващия ден, само прибавете още малко свежи плодове и приберете за работа или следобедна закуска, пише lussisworldofartcraft.blogspot.com.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТИР уби 12-годишно момиче край Плевен
24 май: Ден на славянската писменост и култура
Реформи в БДЖ
Художествена гимнастика - състезания и подготовка
Милиони без електричество в Испания и Португалия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Ако днес имаше местни избори във Варна?
Аз съм гласувал/а за кмета и отново бих го подкрепил/а (102) 28%
Аз НЕ съм гласувал/а за кмета, но бих го подкрепил/а (29) 8%
Аз съм гласувал/а за кмета, но вече не бих го подкрепил/а (43) 12%
Аз НЕ съм гласувал/а за кмета и отново не бих го подкрепил/а (187) 52%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: