Певецът Галин: Родителите ми винаги са ме подкрепяли

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:53 / 23.01.2022
1143
Галин признава, че в професията, която си е избрал, винаги е имал подкрепата на семейството си.

"Музиката беше детската ми мечта. Исках да се занимавам с това от малък. Чудих се към кой жанр да се насоча. В музикалното училище съм пял основно поп и учех ударни инструменти. Но реших че искам да се развивам в бизнес, в който мога да печеля добре". Това сподели в студиото на "Събуди се" попфолк певецът Галин.

По думите му той е получил подкрепа от семейството си при избора му на професионална кариера. "Баща ми, дядо и чичо ми са музиканти. Чрез мен те също изживяват мечтата си да бъдат популярни", категоричен е певецът.

И допълва: "Компромисите, които трябваше да направя, приемам като път, който е трябвало да извървя. Най-трудно ми беше в началото".

Той е категоричен, че въпреки епитета "чалгари“, в попфолка се правят най-гледаните видеоклипове и най-големите хитове. "Много артисти, които бяха в поп  жанра, дойдоха официално при нас. Това, с което могат да похвалят изпълнители като Преслава и Галена, много трудно певци в поп жанра могат да се похвалят с толкова голям интерес“.

Певецът от няколко години се изявява и като продуцент, за което казва: "Това ми е новата страст и е естествено продължение на музикалната ми кариера“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Нина Добрев пострада жестоко при инцидент с мотор 
Мария Бакалова – ослепителна в Кан, бори се за награда
Жегата през лятото може да докара много главоболия на младите род...
Робуват на марки, дават щури пари за дрехи и затъват в дългове
Кралица Камила затяга контрола над крал Чарлз
Цъфти българската Роза Дамасцена – можете да участвате в розобера...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).