Победителка в "Мюзик Айдъл" повежда журито на конкурс за млади изпълнители във Варна

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
14:31 / 10.05.2019
3725
Ясно е журито на XIII издание на Националния конкурс за млади изпълнители "Морско конче", който ще се проведе във Варна на 22 и 23 юни. Оценяващата комисия ще бъде с председател Маги Джанаварова. Певицата е победител в музикалното шоу "Мюзик Айдъл". Тя ще дойде в морската столица заедно с доц. Алис Боварян, която е била неин преподавател в НМА "Панчо Владигеров". Доц. Боварян влиза в ролята и на почетен председател на конкурса, чийто организатор е ЦПЛР - Общински детски комплекс, гр. Варна.

Маестро Нелко Коларов и композиторът Доно Цветков са другите две големи имена, които ще журират участниците. Те ще се състезават в три категории. Изпълнителите ще бъдат разделени в няколко възрастови групи. "Целта на конкурса е да открива млади талантливи изпълнители, да съхранява и популяризира най-добрите образци на българската популярна песен", заяви Георги Кючуков, преподавател в ОДК - Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).