Покрай коронакризата звездите се сбогуваха с тлъстите си хонорари за новогодишни участия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:49 / 29.12.2020
2136
Без работа на Нова година останаха цял куп български актьори и естрадни певци. За пръв път поговорката "Ден година храни“ няма да важи за тях, защото Ковид-19 изяде новогодишните им участия.

Откакто са мегазвезди, тв дуото Димитър Рачков и Васил Василев–Зуека никога не са оставали без ангажименти на 31 декември. Години наред двамата вървяха в комплект с общ хонорар от 20 хиляди лева. Миналата година за сефте водеха поотделно, защото не могли да се спогодят за парите. И двамата не вярвали, че ще дойдат още по-лоши времена, но ето че нито един хотелиер не ги пожелал за посрещането на 2021 г.

За сметка на това техният пряк конкурент Краси Радков ще участва в халтура в 5-звезден хотел във Велинград. Там той ще подели сцената заедно с естрадната легенда Силвия Кацарова. Елзетката обаче не е гвоздеят в програмата и ще трябва да отстъпи микрофона за кулминацията на вечерта на своята колежка от чалга жанра Преслава. Рамо до рамо с друга чалга фурия трябваше да пее и Васил Найденов. Още от лятото той бе резервиран от певицата Галена и мъжа ѝ за участие в тяхната кръчма във Велико Търново. Паниката около Ковид-19 обаче подплашила Кеца, който анулирал участието си. Така изгорял с хонорар от 50 хиляди лева и за пръв път от десетилетия насам нямало да изпее на живо "Нова годино“.

И този 31 декември, досущ като миналия, Лили Иванова ще изкара в домашна обстановка. Примата на родната естрада е завишила новогодишната си тарифа до 100 хиляди лева, което автоматично я прави твърде скъп избор дори за най-елитните хотелски ризорти като този на Дарина Павлова в Златни пясъци. Напук на кризата Мадам "Мулти“ ще похарчи солидна сума за веселбата на своите гости. В празничната нощ в нейния хотел глас ще извива бургазлийката Тони Димитрова, но и тя ще бъде подгряваща звезда на примата на чалгата Глория. Късметлия е и Орлин Горанов, който пък е успял да се уреди с участие в Сандански. И позабравеният Руслан Мъйнов няма да остане с празни джобове след празниците, защото ще има изява в престижен хотел край Пловдив, пише още "Ретро".

Виж коментарите (0)

Още по темата (93):
21.12.2021 Едни от първите коледари тази година благославят в град Раковски
20.12.2021 От утре започват засилени проверки в цялата страна! 
17.12.2021 60 000 българи напускат страната следващата седмица
17.12.2021 Важна информация от "Български пощи" за празниците
16.12.2021 Асоциация "Да съхраним жената" организира коледно-новогодишен празник
13.12.2021 Предстои голямото пътуване: Какво да вземем в колата си?
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).